
Αρχικά θρυμματίζουμε την γκρανόλα με τα μπισκότα στο μίξερ.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της βάσης μας.
Τα βάζουμε στο ταψί και τα πιέζουμε ομοιόμορφα για να δημιουργηθεί η βάση μας.
Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σ’ ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε συνεχώς.
Μόλις η σάλτσα μας δέσει, αφαιρούμε από την φωτιά.
Για την κρέμα, χτυπάμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στην βάση μας.
Μαγειρεύουμε το cheesecake σε μπεν μαρί στον φούρνο για 1 ώρα στους 150 βαθμούς.
Γαρνίρουμε με μαρμελάδα, γκρανόλα και λίγα φρέσκα φρούτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Αρχικά θρυμματίζουμε την γκρανόλα με τα μπισκότα στο μίξερ.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της βάσης μας.
Τα βάζουμε στο ταψί και τα πιέζουμε ομοιόμορφα για να δημιουργηθεί η βάση μας.
Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σ’ ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε συνεχώς.
Μόλις η σάλτσα μας δέσει, αφαιρούμε από την φωτιά.
Για την κρέμα, χτυπάμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στην βάση μας.
Μαγειρεύουμε το cheesecake σε μπεν μαρί στον φούρνο για 1 ώρα στους 150 βαθμούς.
Γαρνίρουμε με μαρμελάδα, γκρανόλα και λίγα φρέσκα φρούτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!