Αυγά ποσέ + καπνιστός σολομός + TABASCO® Sriracha Sauce 🌶 Αυτός ο συνδυασμός θα σε ξυπνήσει για...τα καλά 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μία κατσαρόλα με νερό, ρίχνουμε το ξίδι, το πιπέρι, το φύλλο δάφνης και το αλάτι.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 5 κ.σ. λευκό ξίδι και σπάμε μέσα τα αυγά. Αφήνουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πιάσουν μία κρούστα τα αυγά
Με το σύρμα χειρός ανακατεύουμε το νερό που σιγοβράζει στην κατσαρόλα δημιουργώντας μια μικρή τρύπα στο εσωτερικό της.
Ρίχνουμε προσεχτικά ένα ένα τα αυγά μέσα και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε με την τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε μπολ με παγωμένο νερό.
Αφήνουμε στην άκρη τα αυγά μας, σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε σε ένα μπολ.
Τοποθετούμε το αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού, έπειτα τον καπνιστό σολομό και από πάνω τα αυγά ποσέ.
Προσθέτουμε πιπέρι και λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μία κατσαρόλα με νερό, ρίχνουμε το ξίδι, το πιπέρι, το φύλλο δάφνης και το αλάτι.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 5 κ.σ. λευκό ξίδι και σπάμε μέσα τα αυγά. Αφήνουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πιάσουν μία κρούστα τα αυγά
Με το σύρμα χειρός ανακατεύουμε το νερό που σιγοβράζει στην κατσαρόλα δημιουργώντας μια μικρή τρύπα στο εσωτερικό της.
Ρίχνουμε προσεχτικά ένα ένα τα αυγά μέσα και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε με την τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε μπολ με παγωμένο νερό.
Αφήνουμε στην άκρη τα αυγά μας, σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε σε ένα μπολ.
Τοποθετούμε το αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού, έπειτα τον καπνιστό σολομό και από πάνω τα αυγά ποσέ.
Προσθέτουμε πιπέρι και λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!