CategoryDifficultyBeginner

Brunch με Γερμανικά λουκάνικα Meica, πατάτες και αυγό 🍳 Κάπως έτσι ένα απλό πρωινό μετατρέπετε σε...ιεροτελεστία! 😉 ⁠Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
ΥΛΙΚΑ
 2 πατάτες, μέτριες
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 3 λουκάνικα Meica Deutschlander
 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένα
 1 αβγό
 Τυρί παρμεζάνα
 Σάλτσα ντομάτας
 Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους ½-1 εκ.
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι που έχουμε κάψει σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πατάτες για περίπου 20 λεπτά.

2

Αλατίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και σοτάρουμε για άλλα 5-10 λεπτά.

3

Tέλος, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε και αυτά.

4

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μέσα το αβγό και το τυρί. Αφήνουμε σκεπασμένο το σκεύος, μέχρι να ψηθούν τα αβγό και να λιώσει το τυρί. Έπειτα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας.

5

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 πατάτες, μέτριες
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 3 λουκάνικα Meica Deutschlander
 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένα
 1 αβγό
 Τυρί παρμεζάνα
 Σάλτσα ντομάτας
 Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους ½-1 εκ.
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι που έχουμε κάψει σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πατάτες για περίπου 20 λεπτά.

2

Αλατίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και σοτάρουμε για άλλα 5-10 λεπτά.

3

Tέλος, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε και αυτά.

4

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μέσα το αβγό και το τυρί. Αφήνουμε σκεπασμένο το σκεύος, μέχρι να ψηθούν τα αβγό και να λιώσει το τυρί. Έπειτα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας.

5

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε!

Brunch με αυγό, πατάτες και λουκάνικα Meica Deutschlander
(Visited 45 times, 1 visits today)