Ζουμερό Burger κοτόπουλου με D&L Diablo Sauce από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου. Η αμαρτία που δεν θα μπορέσεις με τίποτα να της αντισταθείς! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Γεμίζουμε μια μέτρια κατσαρόλα με λάδι μέχρι τη μέση και τη βάζουμε στη φωτιά.
Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε 3 μπολάκια, ένα για το αλεύρι, ένα για το αυγό και ένα για την τριμμένη φρυγανιά.
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε πρώτα στο μπολ με το αλεύρι, μετά στο μπολ με το αυγό και τέλος το πιέζουμε καλά στο μπολ με τη φρυγανιά για να καλυπτεί όλη η επιφάνεια του.
Αφού το λάδι μας έχει ζεσταθεί στους 180 βαθμούς Κελσίου, τηγανίζουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Έπειτα, ζεσταίνουμε το ψωμάκι στο φούρνο.
Μόλις ψηθεί το κοτόπουλο το βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι και προσθέτουμε το τυρί cheddar από πάνω. Το αφήνουμε στο φούρνο για 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Για να συναρμολογήσουμε το burger μας, βάζουμε στο κάτω μέρος του ψωμιού το Diablo Sauce και προσθέτουμε από πάνω το μαρούλι. Τέλος προσθέτουμε το κοτόπουλο και λίγο ακόμα Diablo Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Γεμίζουμε μια μέτρια κατσαρόλα με λάδι μέχρι τη μέση και τη βάζουμε στη φωτιά.
Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε 3 μπολάκια, ένα για το αλεύρι, ένα για το αυγό και ένα για την τριμμένη φρυγανιά.
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε πρώτα στο μπολ με το αλεύρι, μετά στο μπολ με το αυγό και τέλος το πιέζουμε καλά στο μπολ με τη φρυγανιά για να καλυπτεί όλη η επιφάνεια του.
Αφού το λάδι μας έχει ζεσταθεί στους 180 βαθμούς Κελσίου, τηγανίζουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Έπειτα, ζεσταίνουμε το ψωμάκι στο φούρνο.
Μόλις ψηθεί το κοτόπουλο το βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι και προσθέτουμε το τυρί cheddar από πάνω. Το αφήνουμε στο φούρνο για 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Για να συναρμολογήσουμε το burger μας, βάζουμε στο κάτω μέρος του ψωμιού το Diablo Sauce και προσθέτουμε από πάνω το μαρούλι. Τέλος προσθέτουμε το κοτόπουλο και λίγο ακόμα Diablo Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!