Γρήγορο burger με ψάρι, D&L Tartare Sauce και Hengstenberg τουρσί από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου για τις στιγμές που θες κάτι γρήγορο και απολαυστικό! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Γεμίζουμε μια μέτρια κατσαρόλα με λάδι μέχρι τη μέση και τη βάζουμε στη φωτιά.
Σε ένα μέτριο μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder, αλάτι, πιπέρι και σιγά σιγά την μπύρα χτυπώντας με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε παχύρευστο χυλό.
Σε ένα μικρό μπολ πρσθέτουμε 2 κ.σ. αλεύρι. Βουτάμε το ψάρι μας στο μικρό μπολ για να καλυπτεί με αλεύρι και από τις 2 πλευρές. Έπειτα βάζουμε το ψάρι μας μέσα στον χυλό.
Αφού το λάδι μας έχει ζεσταθεί (180 βαθμούς), τηγανίζουμε το ψάρι μας μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Στη συνέχεια, το αφαιρούμε σε ένα χαρτί για να απορροφήσει το λάδι.
Βάζουμε το ψωμάκι μας στο φούρνο για να ζεσταθεί.
Αφού είναι έτοιμο το ψωμάκι μας, είμαστε έτοιμοι να συναρμολογήσουμε το burger μας.
Στο κάτω μέρος βάζουμε το tartare sauce, από πάνω το μαρούλι, το αγγουράκι τουρσί και τέλος το ψάρι μας.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Γεμίζουμε μια μέτρια κατσαρόλα με λάδι μέχρι τη μέση και τη βάζουμε στη φωτιά.
Σε ένα μέτριο μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder, αλάτι, πιπέρι και σιγά σιγά την μπύρα χτυπώντας με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε παχύρευστο χυλό.
Σε ένα μικρό μπολ πρσθέτουμε 2 κ.σ. αλεύρι. Βουτάμε το ψάρι μας στο μικρό μπολ για να καλυπτεί με αλεύρι και από τις 2 πλευρές. Έπειτα βάζουμε το ψάρι μας μέσα στον χυλό.
Αφού το λάδι μας έχει ζεσταθεί (180 βαθμούς), τηγανίζουμε το ψάρι μας μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Στη συνέχεια, το αφαιρούμε σε ένα χαρτί για να απορροφήσει το λάδι.
Βάζουμε το ψωμάκι μας στο φούρνο για να ζεσταθεί.
Αφού είναι έτοιμο το ψωμάκι μας, είμαστε έτοιμοι να συναρμολογήσουμε το burger μας.
Στο κάτω μέρος βάζουμε το tartare sauce, από πάνω το μαρούλι, το αγγουράκι τουρσί και τέλος το ψάρι μας.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!