CategoryDifficultyBeginner

Ζουμερό spicy beef burger με TABASCO® Sriracha Sauce για βραδινό 🍔 Κάπως έτσι η απόλαυση θα χτυπήσει...κόκκινο! 🌶🔥 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να το φτιάξεις κι εσύ! 😉

Yields1 Serving
Prep Time6 minsCook Time10 minsTotal Time16 mins
ΥΛΙΚΑ
 2 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce
 150 γρ. βοδινό κιμά
 1 κ.γ. D&L μουστάρδα
 1 κ.γ. ketchup
 1 ψωμί brioche
 1 κ.σ. D&L μαγιονέζα
 1 κ.σ. τυρί κρέμα
 1 αγγουράκι τουρσί Hengstenberg
 ½ φλ. τυρί τσένταρ
 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ανακατεύουμε τον κιμά σε μπολ μαζί με την μουστάρδα, την ketchup, 1 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce και βάζουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά.

2

Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα και το υπόλοιπο Tabasco Sriracha Sauce.

3

Έπειτα, βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τον κιμά και τον απλώνουμε.

4

Σπάζουμε τον κιμά με το σύρμα και μόλις ψηθεί προσθέτουμε το τυρί τσένταρ.

5

Ανακατεύουμε με σπάτουλα έτσι ώστε να λιώσει το τυρί με τον κιμά και σβήνουμε τη φωτιά.

6

Κόβουμε και ζεσταίνουμε το ψωμάκι μας στο τηγάνι.

7

Απλώνουμε και στα δύο ψωμάκια την σως με τη μαγιονέζα, προσθέτουμε τον κιμά, το αγγουράκι τουρσί κομμένο σε φέτες και το πάνω μέρος του brioche.

8

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce
 150 γρ. βοδινό κιμά
 1 κ.γ. D&L μουστάρδα
 1 κ.γ. ketchup
 1 ψωμί brioche
 1 κ.σ. D&L μαγιονέζα
 1 κ.σ. τυρί κρέμα
 1 αγγουράκι τουρσί Hengstenberg
 ½ φλ. τυρί τσένταρ
 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ανακατεύουμε τον κιμά σε μπολ μαζί με την μουστάρδα, την ketchup, 1 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce και βάζουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά.

2

Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα και το υπόλοιπο Tabasco Sriracha Sauce.

3

Έπειτα, βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τον κιμά και τον απλώνουμε.

4

Σπάζουμε τον κιμά με το σύρμα και μόλις ψηθεί προσθέτουμε το τυρί τσένταρ.

5

Ανακατεύουμε με σπάτουλα έτσι ώστε να λιώσει το τυρί με τον κιμά και σβήνουμε τη φωτιά.

6

Κόβουμε και ζεσταίνουμε το ψωμάκι μας στο τηγάνι.

7

Απλώνουμε και στα δύο ψωμάκια την σως με τη μαγιονέζα, προσθέτουμε τον κιμά, το αγγουράκι τουρσί κομμένο σε φέτες και το πάνω μέρος του brioche.

8

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Burger με TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 9 times, 1 visits today)