ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Ώρα του γλυκού σημαίνει Crumble με κεράσια και μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο! Μια μόνο δοκιμή και το ερωτεύτηκες! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει12 Μερίδες
Προετοιμασία20 λεπτάΨήσιμο30 λεπτάΣυνολικός50 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. αλατισμένο βούτυρο, κομμένο σε κομματάκια
 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
 60 γρ. καστανή ζάχαρη
 2 βαζάκια μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι
 Κεράσια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το crumble:
1

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την κρυσταλλική ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη. Αναμειγνύουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.

Για τη γέμιση:
2

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα κεράσια και τη μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ταψί.

3

Ψήνουμε το crumble μας στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 ̊C.

4

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. αλατισμένο βούτυρο, κομμένο σε κομματάκια
 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
 60 γρ. καστανή ζάχαρη
 2 βαζάκια μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι
 Κεράσια

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το crumble:
1

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την κρυσταλλική ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη. Αναμειγνύουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.

Για τη γέμιση:
2

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα κεράσια και τη μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ταψί.

3

Ψήνουμε το crumble μας στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 ̊C.

4

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Crumble με κεράσια και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι
(Visited 17 times, 1 visits today)