Ιταλική κουζίνα = Απόλαυση! Αν συμφωνείς, τότε αυτή τη συνταγή με Divella Gnocchi, Sacla πέστο ντομάτας και ελαιόλαδο Monini πρέπει να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε! 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!

Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και τα νιόκι. Μόλις ανέβουν στην επιφάνεια, τα αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το πέστο ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα νιόκι στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέτουμε μαϊντανό, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και τα νιόκι. Μόλις ανέβουν στην επιφάνεια, τα αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το πέστο ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα νιόκι στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέτουμε μαϊντανό, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!