Αυτό το Cheeseburger δεν είναι απλά double! Με D&L Ketchup Sauce και Hengstenberg τουρσί γίνεται... double-trouble 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Χωρίζουμε τον κιμά σε 2 ίσα μέρη και πλάθουμε πολύ απαλά τα μπιφτέκια χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Αλατοπιπερώνουμε μόνο την πάνω και την κάτω μεριά από το μπιφτέκι.
Τοποθετούμε τα 2 μπιφτέκια στο τηγάνι, τα πατάμε απαλά με μια σπάτουλα, ίσα ίσα για να πάρουν σχήμα, και πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά, τα γυρνάμε από την άλλη και βάζουμε 1 φέτα τσένταρ πάνω σε κάθε μπιφτέκι.
Έπειτα, βγάζουμε τα μπιφτέκια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε το ψωμάκι για burger στη μέση.
Καθαρίζουμε το τηγάνι με ένα απορροφητικό χαρτί, βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ψήνουμε τα ψωμάκια για λίγα δευτερόλεπτα. Αφού πάρουν χρώμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Για το στήσιμο των burgers, βάζουμε στη βάση του ψωμιού D&L κέτσαπ και 1 φύλλο μαρουλιού. Έπειτα, βάζουμε από πάνω το μπιφτέκι με το τυρί Cheddar, 1 φέτα ντομάτας και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε D&L κέτσαπ από πάνω, το δεύτερο μπιφτέκι, μαρούλι και κλείνουμε το burger.
Τέλος, προσθέτουμε Hengstenberg τουρσί για σερβίρισμα!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Χωρίζουμε τον κιμά σε 2 ίσα μέρη και πλάθουμε πολύ απαλά τα μπιφτέκια χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Αλατοπιπερώνουμε μόνο την πάνω και την κάτω μεριά από το μπιφτέκι.
Τοποθετούμε τα 2 μπιφτέκια στο τηγάνι, τα πατάμε απαλά με μια σπάτουλα, ίσα ίσα για να πάρουν σχήμα, και πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά, τα γυρνάμε από την άλλη και βάζουμε 1 φέτα τσένταρ πάνω σε κάθε μπιφτέκι.
Έπειτα, βγάζουμε τα μπιφτέκια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε το ψωμάκι για burger στη μέση.
Καθαρίζουμε το τηγάνι με ένα απορροφητικό χαρτί, βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ψήνουμε τα ψωμάκια για λίγα δευτερόλεπτα. Αφού πάρουν χρώμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Για το στήσιμο των burgers, βάζουμε στη βάση του ψωμιού D&L κέτσαπ και 1 φύλλο μαρουλιού. Έπειτα, βάζουμε από πάνω το μπιφτέκι με το τυρί Cheddar, 1 φέτα ντομάτας και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε D&L κέτσαπ από πάνω, το δεύτερο μπιφτέκι, μαρούλι και κλείνουμε το burger.
Τέλος, προσθέτουμε Hengstenberg τουρσί για σερβίρισμα!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!