CategoryDifficultyBeginner

Αυτό το Cheeseburger δεν είναι απλά double! Με D&L Ketchup Sauce και Hengstenberg τουρσί γίνεται... double-trouble 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
ΥΛΙΚΑ
 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
 2 κ.σ. GAEA Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 2 φέτες τυρί Cheddar
 1 ψωμάκι για burger
 20 γρ. D&L Ketchup Sauce
 2 φύλλα μαρουλιού
 1 φέτα ντομάτα
 3 φέτες κόκκινο κρεμμύδι
 Hengstenberg τουρσί
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χωρίζουμε τον κιμά σε 2 ίσα μέρη και πλάθουμε πολύ απαλά τα μπιφτέκια χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Αλατοπιπερώνουμε μόνο την πάνω και την κάτω μεριά από το μπιφτέκι.

2

Τοποθετούμε τα 2 μπιφτέκια στο τηγάνι, τα πατάμε απαλά με μια σπάτουλα, ίσα ίσα για να πάρουν σχήμα, και πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

3

Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά, τα γυρνάμε από την άλλη και βάζουμε 1 φέτα τσένταρ πάνω σε κάθε μπιφτέκι.

4

Έπειτα, βγάζουμε τα μπιφτέκια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.

5

Κόβουμε το ψωμάκι για burger στη μέση.

6

Καθαρίζουμε το τηγάνι με ένα απορροφητικό χαρτί, βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ψήνουμε τα ψωμάκια για λίγα δευτερόλεπτα. Αφού πάρουν χρώμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.

7

Για το στήσιμο των burgers, βάζουμε στη βάση του ψωμιού D&L κέτσαπ και 1 φύλλο μαρουλιού. Έπειτα, βάζουμε από πάνω το μπιφτέκι με το τυρί Cheddar, 1 φέτα ντομάτας και το κρεμμύδι.

8

Προσθέτουμε D&L κέτσαπ από πάνω, το δεύτερο μπιφτέκι, μαρούλι και κλείνουμε το burger.

9

Τέλος, προσθέτουμε Hengstenberg τουρσί για σερβίρισμα!

10

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
 2 κ.σ. GAEA Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 2 φέτες τυρί Cheddar
 1 ψωμάκι για burger
 20 γρ. D&L Ketchup Sauce
 2 φύλλα μαρουλιού
 1 φέτα ντομάτα
 3 φέτες κόκκινο κρεμμύδι
 Hengstenberg τουρσί
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χωρίζουμε τον κιμά σε 2 ίσα μέρη και πλάθουμε πολύ απαλά τα μπιφτέκια χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Αλατοπιπερώνουμε μόνο την πάνω και την κάτω μεριά από το μπιφτέκι.

2

Τοποθετούμε τα 2 μπιφτέκια στο τηγάνι, τα πατάμε απαλά με μια σπάτουλα, ίσα ίσα για να πάρουν σχήμα, και πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

3

Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά, τα γυρνάμε από την άλλη και βάζουμε 1 φέτα τσένταρ πάνω σε κάθε μπιφτέκι.

4

Έπειτα, βγάζουμε τα μπιφτέκια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.

5

Κόβουμε το ψωμάκι για burger στη μέση.

6

Καθαρίζουμε το τηγάνι με ένα απορροφητικό χαρτί, βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ψήνουμε τα ψωμάκια για λίγα δευτερόλεπτα. Αφού πάρουν χρώμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.

7

Για το στήσιμο των burgers, βάζουμε στη βάση του ψωμιού D&L κέτσαπ και 1 φύλλο μαρουλιού. Έπειτα, βάζουμε από πάνω το μπιφτέκι με το τυρί Cheddar, 1 φέτα ντομάτας και το κρεμμύδι.

8

Προσθέτουμε D&L κέτσαπ από πάνω, το δεύτερο μπιφτέκι, μαρούλι και κλείνουμε το burger.

9

Τέλος, προσθέτουμε Hengstenberg τουρσί για σερβίρισμα!

10

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Double Cheeseburger με D&L Ketchup Sauce και Hengstenberg τουρσί
(Visited 23 times, 1 visits today)