Αν η απόλαυση ήταν φαγητό, σίγουρα θα ήταν Flat Bread με Sacla πέστο μαύρης τρούφας, κατσικίσιο τυρί και προσούτο😪 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο απολαυστικό όσο...φαίνεται! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε οβάλ σχήμα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα το κατσικίσιο τυρί, την κρέμα και την τρούφα μέχρι να γίνει κρέμα.
Έπειτα, απλώνουμε το μείγμα στην επιφάνεια της ζύμης και πασπαλίζουμε την μοτσαρέλα.
Στη συνέχεια, καθαρίζουμε το αχλάδι, το κόβουμε σε wedges και το βάζουμε πάνω από τη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα, στολίζουμε με τη ρόκα και το προσούτο και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε οβάλ σχήμα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα το κατσικίσιο τυρί, την κρέμα και την τρούφα μέχρι να γίνει κρέμα.
Έπειτα, απλώνουμε το μείγμα στην επιφάνεια της ζύμης και πασπαλίζουμε την μοτσαρέλα.
Στη συνέχεια, καθαρίζουμε το αχλάδι, το κόβουμε σε wedges και το βάζουμε πάνω από τη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα, στολίζουμε με τη ρόκα και το προσούτο και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!