CategoryDifficultyBeginner

🍊 Γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα St. Dalfour πορτοκάλι και Τζίντζερ 🍊 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μας φτιάχνει μια δημιουργική συνταγή που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Yields5 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 μεγάλη μπανάνα
 150 g λευκό σουσάμι
 5 tbsp μαρμελάδα St. Dalfour πορτοκάλι και τζίντζερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μπολ λιώνουμε πολύ καλά με πιρούνι την μπανάνα

2

Προσθέτουμε το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά

3

Πλάθουμε σε μπαλίτσες, βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και πιέζουμε λίγο στη μέση δημιουργώντας χώρο για να μπει η μαρμελάδα μας

4

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς κελσίου για 18-20 λεπτά

5

Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με τη μαρμελάδα

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 μεγάλη μπανάνα
 150 g λευκό σουσάμι
 5 tbsp μαρμελάδα St. Dalfour πορτοκάλι και τζίντζερ

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μπολ λιώνουμε πολύ καλά με πιρούνι την μπανάνα

2

Προσθέτουμε το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά

3

Πλάθουμε σε μπαλίτσες, βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και πιέζουμε λίγο στη μέση δημιουργώντας χώρο για να μπει η μαρμελάδα μας

4

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς κελσίου για 18-20 λεπτά

5

Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με τη μαρμελάδα

Γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα St Dalfour Πορτοκάλι και Τζίντζερ Σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 2 times, 1 visits today)