Επόμενος γευστικός προορισμός: Ιταλία ✈️ Φτιάξε Gnocchi di patate La Molisana με Napoletana Sauce από Sacla και θα έχεις το εισιτήριο στο τσεπάκι 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους και τρίβουμε την παρμεζάνα.
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε τη σάλτσα Saclà Napoletana.
Μαγειρεύουμε τα νιόκι σε ζεστό αλατισμένο νερό. Μόλις τα νιόκι ανέβουν στην κορυφή είναι η ένδοιξη μας ότι είναι έτοιμα.
Σε ένα μικρό ταψί προσθέτουμε λίγη από την σάλτσα στον πάτο. Στραγγίζουμε τα νιόκι και τα βάζουμε στο ταψί. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα Saclà Napoletana και τους κύβους μοτσαρέλας ενώ στην συνέχεια πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε με μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού. Απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους και τρίβουμε την παρμεζάνα.
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε τη σάλτσα Saclà Napoletana.
Μαγειρεύουμε τα νιόκι σε ζεστό αλατισμένο νερό. Μόλις τα νιόκι ανέβουν στην κορυφή είναι η ένδοιξη μας ότι είναι έτοιμα.
Σε ένα μικρό ταψί προσθέτουμε λίγη από την σάλτσα στον πάτο. Στραγγίζουμε τα νιόκι και τα βάζουμε στο ταψί. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα Saclà Napoletana και τους κύβους μοτσαρέλας ενώ στην συνέχεια πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε με μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού. Απολαμβάνουμε!