Καλή διατροφή σημαίνει απόλαυση χωρίς ενοχές! 😉 Αυτά τα healthy snack bars με Familia Pure Granola και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου είναι η απόδειξη! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Αδειάζουμε σε ένα μπολ την γκρανόλα, τα rice crisps, το μέλι, το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας, φορώντας γάντια.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ορθογώνιο ταψί διαμέτρου 20Χ25 εκ. με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 10 με 15 λεπτά.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα από πάνω και το αφήνουμε να κρυώσει για άλλα 20 λεπτά στο ψυγείο.
Ξεφορμάρουμε, κόβουμε και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Αδειάζουμε σε ένα μπολ την γκρανόλα, τα rice crisps, το μέλι, το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας, φορώντας γάντια.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ορθογώνιο ταψί διαμέτρου 20Χ25 εκ. με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 10 με 15 λεπτά.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα από πάνω και το αφήνουμε να κρυώσει για άλλα 20 λεπτά στο ψυγείο.
Ξεφορμάρουμε, κόβουμε και σερβίρουμε.