Ετοιμάζεις hot dog night στο σπίτι; 😉🌭 Με λουκάνικα Meica και Hengstenberg τουρσί η απόλαυση είναι δεδομένη! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το βάζουμε σε ένα μικρό τηγάνι μαζί με 4 κ.σ ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Ψήνουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά μέχρι να καραμελώσει με το κρεμμύδι.
Σε σχαροτήγανο ψήνουμε τα λουκάνικα από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε μπαίν μαρί λιώνουμε το τυρί με το γάλα μέχρι να έχουμε μια παχύρευστη σως.
Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια μας στο φούρνο για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα στα ψωμάκια, 1 κ.σ. από τα καραμελωμένα κρεμμύδια και σως τυριού.
Θρυμματίζουμε και πασπαλίζουμε τα nachos πάνω από τα hotdogs.
Κόβουμε το τουρσί σε λεπτές φέτες και προσθέτουμε 3 φέτες σε κάθε hotdog.
Αφαιρούμε το εσωτερικό της ντομάτας και την κόβουμε σε πολύ μικρούς κύβους.
Προσθέτουμε 1 κ.σ. σε κάθε ψωμάκι και τέλος γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το βάζουμε σε ένα μικρό τηγάνι μαζί με 4 κ.σ ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Ψήνουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά μέχρι να καραμελώσει με το κρεμμύδι.
Σε σχαροτήγανο ψήνουμε τα λουκάνικα από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε μπαίν μαρί λιώνουμε το τυρί με το γάλα μέχρι να έχουμε μια παχύρευστη σως.
Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια μας στο φούρνο για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα στα ψωμάκια, 1 κ.σ. από τα καραμελωμένα κρεμμύδια και σως τυριού.
Θρυμματίζουμε και πασπαλίζουμε τα nachos πάνω από τα hotdogs.
Κόβουμε το τουρσί σε λεπτές φέτες και προσθέτουμε 3 φέτες σε κάθε hotdog.
Αφαιρούμε το εσωτερικό της ντομάτας και την κόβουμε σε πολύ μικρούς κύβους.
Προσθέτουμε 1 κ.σ. σε κάθε ψωμάκι και τέλος γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!