Τι είναι hot, λαχταριστό και super νόστιμο; Το λουκάνικο Meica και η D&L μουστάρδα θα σε βοηθήσουν να λύσεις τον γρίφο 😉 Δες πιο κάτω πως!

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό μαζί με αλάτι και προσθέτουμε τα λουκάνικα, αφήνοντας τα να βράσουν για 3 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Τα σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Αφού τα κρεμμύδια μαλακώσουν, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βαλσάμικο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά ακόμα μέχρι να καραμελώσουν.
Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και τα βάζουμε τα ψωμάκια για λίγα λεπτά μέχρι να ζεσταθούν.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και βάζουμε στη βάση τους τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Έπειτα προσθέτουμε το λουκάνικο, D&L μουστάρδα και Hengstenberg τουρσί.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό μαζί με αλάτι και προσθέτουμε τα λουκάνικα, αφήνοντας τα να βράσουν για 3 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Τα σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Αφού τα κρεμμύδια μαλακώσουν, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βαλσάμικο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά ακόμα μέχρι να καραμελώσουν.
Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και τα βάζουμε τα ψωμάκια για λίγα λεπτά μέχρι να ζεσταθούν.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και βάζουμε στη βάση τους τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Έπειτα προσθέτουμε το λουκάνικο, D&L μουστάρδα και Hengstenberg τουρσί.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!