ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΕΪΚ με Familia Original Swiss Muesli και μέλι Τζιβέρτι για να απολαμβάνεις την κάθε μπουκιά, χωρίς τύψεις! 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε το Familia Original Swiss Muesli, το αλεύρι βρώμης, τη σόδα μαγειρικής, τους σπόρους chia, τη κανέλα και το αλάτι.
Στη συνέχεια, βάζουμε στο μπολ το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά.
Αφήνουμε στην άκρη το μείγμα για 5-10 λεπτά για να φουσκώσει ενώ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα καλούπι σιλικόνης και ψήνουμε για 18-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν το αφαιρέσουμε από τη φόρμα.
Σερβίρουμε το κέικ είτε ζεστό είτε κρύο προσθέτοντας από πάνω μέλι Τζιβέρτι και προαιρετικά 3-4 κ.σ. γιαούρτι καρύδας, φρέσκα φρούτα και σπόρους κινόα.
Ingredients
Directions
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε το Familia Original Swiss Muesli, το αλεύρι βρώμης, τη σόδα μαγειρικής, τους σπόρους chia, τη κανέλα και το αλάτι.
Στη συνέχεια, βάζουμε στο μπολ το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά.
Αφήνουμε στην άκρη το μείγμα για 5-10 λεπτά για να φουσκώσει ενώ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα καλούπι σιλικόνης και ψήνουμε για 18-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν το αφαιρέσουμε από τη φόρμα.
Σερβίρουμε το κέικ είτε ζεστό είτε κρύο προσθέτοντας από πάνω μέλι Τζιβέρτι και προαιρετικά 3-4 κ.σ. γιαούρτι καρύδας, φρέσκα φρούτα και σπόρους κινόα.