Το πιο εύκολο και γρήγορο κοτόπουλο σνίτσελ με ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή με D&L μουστάρδα για συνοδευτικό! Σε έχει ήδη πολιορκήσει; Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Χαράζουμε το φιλέτο με ένα μαχαίρι και το ανοίγουμε ώστε να τριπλασιαστεί σε μέγεθος. Το χτυπάμε ελαφρά για να γίνει αρκετά λεπτό και το αλατοπιπερώνουμε.
Σ’ ένα μπολ, σπάμε τα ασπράδια και τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψουν.
Σ’ ένα άλλο μπολ, βάζουμε το αλεύρι, και σε ένα τρίτο την τριμμένη φρυγανιά μαζί με τον βασιλικό, την ρίγανη και την παρμεζάνα.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι μαζί με μια σκελίδα σκόρδο. Ξεκινάμε το πανάρισμα του φιλέτου αρχικά με το αλεύρι ,στην συνέχεια με το ασπράδι και τέλος με την φρυγανιά
Μόλις ζεσταθεί το λάδι μας, αφαιρούμε το σκόρδο και τηγανίζουμε το φιλέτο. Το φιλέτο είναι έτοιμο μόλις πάρει χρυσαφένιο χρώμα. (Χρόνος: 12 λεπτά)
Το αφαιρούμε και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε μαζί με μουστάρδα D&L.
Ingredients
Directions
Χαράζουμε το φιλέτο με ένα μαχαίρι και το ανοίγουμε ώστε να τριπλασιαστεί σε μέγεθος. Το χτυπάμε ελαφρά για να γίνει αρκετά λεπτό και το αλατοπιπερώνουμε.
Σ’ ένα μπολ, σπάμε τα ασπράδια και τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψουν.
Σ’ ένα άλλο μπολ, βάζουμε το αλεύρι, και σε ένα τρίτο την τριμμένη φρυγανιά μαζί με τον βασιλικό, την ρίγανη και την παρμεζάνα.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι μαζί με μια σκελίδα σκόρδο. Ξεκινάμε το πανάρισμα του φιλέτου αρχικά με το αλεύρι ,στην συνέχεια με το ασπράδι και τέλος με την φρυγανιά
Μόλις ζεσταθεί το λάδι μας, αφαιρούμε το σκόρδο και τηγανίζουμε το φιλέτο. Το φιλέτο είναι έτοιμο μόλις πάρει χρυσαφένιο χρώμα. (Χρόνος: 12 λεπτά)
Το αφαιρούμε και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε μαζί με μουστάρδα D&L.