Ένα πιάτο pasta δεν είναι πια αμαρτία! Αυτή η συνταγή με Fusilli Integrali La Molisana, κολοκύθι και τυρί παρμεζάνα θα σε κάνει να το απολαύσεις χωρίς τύψεις! Πως; Μάθε περισσότερα πιο κάτω! 😉

Βράζουμε τα μακαρόνια Fusilli Integrali La Molisana σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και κρατάμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού περίπου (220ml) από το νερό.
Αμέσως μετά καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με ένα ειδικό εργαλείο.
Στη συνέχεια, κόβουμε το μπέικον σε κύβους. Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι το σωτάρουμε, μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι τα κολοκυθάκια και το ελαιόλαδο. Τα σωτάρουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Όταν τα κολοκυθάκια πάρουν ρόδινο χρώμα, ρίχνουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και τα ανάκατεύουμε. Προσθέτουμε και τα φύλλα βασιλικού.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό απο τα μακαρόνια που κρατήσαμε, με την παρμεζάνα. Προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε γρήγορα και κυκλικά.
Ρίχνουμε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνουμε τα μακαρόνια μας για 5 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και τα σερβίρουμε ζεστά πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί παρμεζάνα.
Ingredients
Directions
Βράζουμε τα μακαρόνια Fusilli Integrali La Molisana σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και κρατάμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού περίπου (220ml) από το νερό.
Αμέσως μετά καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με ένα ειδικό εργαλείο.
Στη συνέχεια, κόβουμε το μπέικον σε κύβους. Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι το σωτάρουμε, μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι τα κολοκυθάκια και το ελαιόλαδο. Τα σωτάρουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Όταν τα κολοκυθάκια πάρουν ρόδινο χρώμα, ρίχνουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και τα ανάκατεύουμε. Προσθέτουμε και τα φύλλα βασιλικού.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό απο τα μακαρόνια που κρατήσαμε, με την παρμεζάνα. Προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε γρήγορα και κυκλικά.
Ρίχνουμε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνουμε τα μακαρόνια μας για 5 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και τα σερβίρουμε ζεστά πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί παρμεζάνα.