Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει μια πολύχρωμη και άκρως καλοκαιρινή μακαρονάδα με La Molisana Caserecce και μεσογειακά λαχανικά, που θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά! 😉🍝 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε όλα μας τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε την δάφνη και σβήνουμε με κρασί.
Έπειτα, προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν δέσει η σάλτσα σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε όλα μας τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε την δάφνη και σβήνουμε με κρασί.
Έπειτα, προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν δέσει η σάλτσα σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!