CategoryDifficultyBeginner

Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει μια πολύχρωμη και άκρως καλοκαιρινή μακαρονάδα με La Molisana Caserecce και μεσογειακά λαχανικά, που θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά! 😉🍝 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time25 minsTotal Time35 mins
ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. La Molisana Caserecce
 ½ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
 ½ μαύρο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
 ½ ντομάτα κομμένη σε κύβους
 ½ μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
 ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη
 1 φύλλο δάφνης
 1 ποτήρι λευκό κρασί
 Ελαιόλαδο
 Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε όλα μας τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε.

3

Προσθέτουμε την δάφνη και σβήνουμε με κρασί.

4

Έπειτα, προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους και αλατοπιπερώνουμε.

5

Όταν δέσει η σάλτσα σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. La Molisana Caserecce
 ½ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
 ½ μαύρο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
 ½ ντομάτα κομμένη σε κύβους
 ½ μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
 ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη
 1 φύλλο δάφνης
 1 ποτήρι λευκό κρασί
 Ελαιόλαδο
 Αλάτι, πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε όλα μας τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε.

3

Προσθέτουμε την δάφνη και σβήνουμε με κρασί.

4

Έπειτα, προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους και αλατοπιπερώνουμε.

5

Όταν δέσει η σάλτσα σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

La Molisana Caserecce με μεσογειακά λαχανικά από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 2 times, 1 visits today)