CategoryDifficultyBeginner

ΝΕΑ La Molisana Caserecce 🍝 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει να τα φτιάξεις με ροδόμελο και χαλούμι για μια γευστική εμπειρία άνευ προηγουμένου! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
ΥΛΙΚΑ
 160 γρ. La Molisana Caserecce
 1 χαλούμι τριμμένο
 4 κ.σ. ροδόμελο
 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα + λίγα για την γαρνιτούρα
 ½ φλ. φύλλα ρόκκας
 1 κ.γ. βούτυρο
 Ρόδι για την γαρνιτούρα
 Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1

Ψήνουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.

2

Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ροδόμελο μαζί με λίγο νερό απο τα ζυμαρικά και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.

3

Προσθέτουμε τα Aldente ζυμαρικά μας στο τηγάνι και δυναμώνουμε τη φωτιά.

4

Μόλις απορροφήσουν αρκετή από την σάλτσα, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι-πιπέρι, προσθέτουμε το χαλούμι, το βούτυρο, τον ψιλοκομμένο δυόσμο και την ρόκα.

5

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με ρόδι και φύλλα δυόσμο.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 160 γρ. La Molisana Caserecce
 1 χαλούμι τριμμένο
 4 κ.σ. ροδόμελο
 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα + λίγα για την γαρνιτούρα
 ½ φλ. φύλλα ρόκκας
 1 κ.γ. βούτυρο
 Ρόδι για την γαρνιτούρα
 Αλάτι, πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1

Ψήνουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.

2

Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ροδόμελο μαζί με λίγο νερό απο τα ζυμαρικά και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.

3

Προσθέτουμε τα Aldente ζυμαρικά μας στο τηγάνι και δυναμώνουμε τη φωτιά.

4

Μόλις απορροφήσουν αρκετή από την σάλτσα, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι-πιπέρι, προσθέτουμε το χαλούμι, το βούτυρο, τον ψιλοκομμένο δυόσμο και την ρόκα.

5

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με ρόδι και φύλλα δυόσμο.

La Molisana Caserecce με ροδόμελο και χαλούμι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 7 times, 1 visits today)