ΝΕΑ La Molisana Caserecce 🍝 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει να τα φτιάξεις με ροδόμελο και χαλούμι για μια γευστική εμπειρία άνευ προηγουμένου! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ψήνουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ροδόμελο μαζί με λίγο νερό απο τα ζυμαρικά και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τα Aldente ζυμαρικά μας στο τηγάνι και δυναμώνουμε τη φωτιά.
Μόλις απορροφήσουν αρκετή από την σάλτσα, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι-πιπέρι, προσθέτουμε το χαλούμι, το βούτυρο, τον ψιλοκομμένο δυόσμο και την ρόκα.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με ρόδι και φύλλα δυόσμο.
Ingredients
Directions
Ψήνουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ροδόμελο μαζί με λίγο νερό απο τα ζυμαρικά και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τα Aldente ζυμαρικά μας στο τηγάνι και δυναμώνουμε τη φωτιά.
Μόλις απορροφήσουν αρκετή από την σάλτσα, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι-πιπέρι, προσθέτουμε το χαλούμι, το βούτυρο, τον ψιλοκομμένο δυόσμο και την ρόκα.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με ρόδι και φύλλα δυόσμο.