CategoryDifficultyBeginner
Yields1 Serving
Prep Time8 minsCook Time25 minsTotal Time33 mins
ΥΛΙΚΑ
 90 γρ. La Molisana Fettuccine Integrali
 1 μπουράτα
 15 φύλλα βασιλικό
 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 1 κ.γ. βούτυρο
 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
 Ξύσμα απο 1/2 λεμόνι
Για τα ντοματίνια:
 10 ντοματίνια
 1 κ.σ. μέλι
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 4 κλωναράκια θυμάρι
 1 σκελίδα σκόρδο
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε με τα ντοματίνια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπολ, ανακατεύουμε καλά, απλώνουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 βαθμούς για 20 λεπτά.

2

Ψήνουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 9 λεπτά.

3

Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε τα ντοματίνια μαζί με την σάλτσα που έχουν αφήσει στο ταψί και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.

4

Προσθέτουμε μέσα τα ζυμαρικά μας με λίγο από το νερό της κατσαρόλας τους και ανακατεύουμε. Μόλις απορροφήσουν τα ζυμαρικά τη σάλτσα προσθέτουμε το βούτυρο, 10 φύλλα βασιλικό και παρμεζάνα.

5

Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Στη μέση των ζυμαρικών προσθέτουμε την μπουράτα και γαρνίρουμε με το ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 90 γρ. La Molisana Fettuccine Integrali
 1 μπουράτα
 15 φύλλα βασιλικό
 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 1 κ.γ. βούτυρο
 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
 Ξύσμα απο 1/2 λεμόνι
Για τα ντοματίνια:
 10 ντοματίνια
 1 κ.σ. μέλι
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 4 κλωναράκια θυμάρι
 1 σκελίδα σκόρδο
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε με τα ντοματίνια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπολ, ανακατεύουμε καλά, απλώνουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 βαθμούς για 20 λεπτά.

2

Ψήνουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 9 λεπτά.

3

Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε τα ντοματίνια μαζί με την σάλτσα που έχουν αφήσει στο ταψί και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.

4

Προσθέτουμε μέσα τα ζυμαρικά μας με λίγο από το νερό της κατσαρόλας τους και ανακατεύουμε. Μόλις απορροφήσουν τα ζυμαρικά τη σάλτσα προσθέτουμε το βούτυρο, 10 φύλλα βασιλικό και παρμεζάνα.

5

Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Στη μέση των ζυμαρικών προσθέτουμε την μπουράτα και γαρνίρουμε με το ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

La Molisana Fettuccine Integrali με ντοματίνια κονφί και τυρί burrata από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 37 times, 1 visits today)