
Ξεκινάμε με τα ντοματίνια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπολ, ανακατεύουμε καλά, απλώνουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ψήνουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 9 λεπτά.
Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε τα ντοματίνια μαζί με την σάλτσα που έχουν αφήσει στο ταψί και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε μέσα τα ζυμαρικά μας με λίγο από το νερό της κατσαρόλας τους και ανακατεύουμε. Μόλις απορροφήσουν τα ζυμαρικά τη σάλτσα προσθέτουμε το βούτυρο, 10 φύλλα βασιλικό και παρμεζάνα.
Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Στη μέση των ζυμαρικών προσθέτουμε την μπουράτα και γαρνίρουμε με το ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ξεκινάμε με τα ντοματίνια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπολ, ανακατεύουμε καλά, απλώνουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ψήνουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 9 λεπτά.
Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε τα ντοματίνια μαζί με την σάλτσα που έχουν αφήσει στο ταψί και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε μέσα τα ζυμαρικά μας με λίγο από το νερό της κατσαρόλας τους και ανακατεύουμε. Μόλις απορροφήσουν τα ζυμαρικά τη σάλτσα προσθέτουμε το βούτυρο, 10 φύλλα βασιλικό και παρμεζάνα.
Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Στη μέση των ζυμαρικών προσθέτουμε την μπουράτα και γαρνίρουμε με το ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!