
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C.
Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε πίσω στην κατσαρόλα.
Έπειτα, βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο, το πέστο, τη σάλτσα ντομάτας, τις λιαστές ντομάτες, το τυρί κρέμα, τα τριμμένα τυριά και την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να σχηματιστεί μια κρεμώδης σάλτσα, περίπου 3-5 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί. Σκορπίζουμε την τριμμένη μοτσαρέλα πάνω από τα ζυμαρικά.
Τοποθετούμε στον φούρνο και ψήνουμε για 10-12 λεπτά.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε τα μακαρόνια να σταθούν για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C.
Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε πίσω στην κατσαρόλα.
Έπειτα, βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο, το πέστο, τη σάλτσα ντομάτας, τις λιαστές ντομάτες, το τυρί κρέμα, τα τριμμένα τυριά και την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να σχηματιστεί μια κρεμώδης σάλτσα, περίπου 3-5 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί. Σκορπίζουμε την τριμμένη μοτσαρέλα πάνω από τα ζυμαρικά.
Τοποθετούμε στον φούρνο και ψήνουμε για 10-12 λεπτά.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε τα μακαρόνια να σταθούν για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.