La Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι 🍝 Μια διαφορετική και πανεύκολη συνταγή που θα σε κάνει να θες η περίοδος της νηστείας να κρατήσει...λίγο περισσότερο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπρόκολο και τα αμύγδαλα φιλέ.
Έπειτα, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους.
Όταν δέσει η σάλτσα βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπρόκολο και τα αμύγδαλα φιλέ.
Έπειτα, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους.
Όταν δέσει η σάλτσα βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!