CategoryDifficultyBeginner

ΝΕΑ La Molisana Rigatoni 🍝 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει pasta Amatriciana για να τα δοκιμάσεις και να παθιαστείς 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time25 minsTotal Time40 mins
ΥΛΙΚΑ
 120 γρ. La Molisana Rigatoni
 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
 ½ σκελίδα σκόρδο
 1 κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη η πούλπα ντομάτας
 Ελαιόλαδο
 Αλάτι, πιπέρι
 Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το μπέικον και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

3

Προσθέτουμε στο τηγάνι την ντομάτα και τα μακαρόνια La Molisana Rigatoni με λίγο νερό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.

4

Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.

5

Σερβίρουμε και προσθέτουμε από πάνω το μπέικον!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 120 γρ. La Molisana Rigatoni
 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
 ½ σκελίδα σκόρδο
 1 κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη η πούλπα ντομάτας
 Ελαιόλαδο
 Αλάτι, πιπέρι
 Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το μπέικον και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

3

Προσθέτουμε στο τηγάνι την ντομάτα και τα μακαρόνια La Molisana Rigatoni με λίγο νερό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.

4

Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.

5

Σερβίρουμε και προσθέτουμε από πάνω το μπέικον!

La Molisana Rigatoni Amatriciana από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 6 times, 1 visits today)