Το Spaghetto Quadrato της Pasta La Molisana δίνει στην διάσημη συνταγή Cacio e Pepe από την Σικελία τη δική του μοναδική πινελιά! Εμπνεύσου από το πιάτο του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να δημιουργήσεις το δικό σου γευστικό αριστούργημα! 🍝 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βάζουμε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το νερό, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να βράσουν για 8 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μόλις ζεσταθεί καλά το ελαιόλαδο προσθέτουμε το ζωμό από τα ζυμαρικά μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Στα 8 λεπτά προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανεβάζουμε σε δυνατή φωτιά.
Έπειτα προσθέτουμε το βούτυρο και σιγά σιγά τα τυριά ανακατεύοντας καλά.
Μόλις τα τυριά με το βούτυρο πάρουν μια κρεμώδη υφή αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το νερό, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να βράσουν για 8 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μόλις ζεσταθεί καλά το ελαιόλαδο προσθέτουμε το ζωμό από τα ζυμαρικά μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Στα 8 λεπτά προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανεβάζουμε σε δυνατή φωτιά.
Έπειτα προσθέτουμε το βούτυρο και σιγά σιγά τα τυριά ανακατεύοντας καλά.
Μόλις τα τυριά με το βούτυρο πάρουν μια κρεμώδη υφή αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!