Είναι η φράση “ολικής άλεσης” ο πρωταγωνιστής στο διατροφικό λεξιλόγιο σου; Αν ναι, τότε η συνταγή με Farfalle Integrali La Molisana, βότκα και Sacla λιαστές ντομάτες είναι για σένα! Φροντίζει όχι μόνο τον ουρανίσκο σου αλλά και…τη σιλουέτα σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή για να μάθεις πως!

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και αφού είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα σουρώνουμε.
Στη συνέχεια, στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι για 20 δευτερόλεπτα σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τις λιαστές ντομάτες στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και μερικά φύλλα βασιλικού στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε απαλά.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, προσθέτουμε στο πιάτο μας αλατοπίπερο, φύλλα βασιλικού και το τυρί Burrata.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!
Ingredients
Directions
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και αφού είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα σουρώνουμε.
Στη συνέχεια, στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι για 20 δευτερόλεπτα σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τις λιαστές ντομάτες στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και μερικά φύλλα βασιλικού στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε απαλά.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, προσθέτουμε στο πιάτο μας αλατοπίπερο, φύλλα βασιλικού και το τυρί Burrata.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!