CategoryDifficultyIntermediate

Είναι η φράση “ολικής άλεσης” ο πρωταγωνιστής στο διατροφικό λεξιλόγιο σου; Αν ναι, τότε η συνταγή με Farfalle Integrali La Molisana, βότκα και Sacla λιαστές ντομάτες είναι για σένα! Φροντίζει όχι μόνο τον ουρανίσκο σου αλλά και…τη σιλουέτα σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή για να μάθεις πως!

Yields5 Servings
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. La Molisana Farfalle Rigate Integrali
 2 κ.σ. GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 50 γρ. τυρί Burrata
 1 σκελίδα σκόρδο
 10 λιαστές ντομάτες Saclà Italia
 Αλάτι και πιπέρι
 Φύλλα βασιλικού
 Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και αφού είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα σουρώνουμε.

2

Στη συνέχεια, στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι για 20 δευτερόλεπτα σε δυνατή φωτιά.

3

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τις λιαστές ντομάτες στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

4

Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και μερικά φύλλα βασιλικού στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε απαλά.

5

Λίγο πριν το σερβίρισμα, προσθέτουμε στο πιάτο μας αλατοπίπερο, φύλλα βασιλικού και το τυρί Burrata.

6

Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!

 

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. La Molisana Farfalle Rigate Integrali
 2 κ.σ. GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 50 γρ. τυρί Burrata
 1 σκελίδα σκόρδο
 10 λιαστές ντομάτες Saclà Italia
 Αλάτι και πιπέρι
 Φύλλα βασιλικού
 Ξύσμα από 1 λεμόνι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και αφού είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα σουρώνουμε.

2

Στη συνέχεια, στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι για 20 δευτερόλεπτα σε δυνατή φωτιά.

3

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τις λιαστές ντομάτες στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

4

Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και μερικά φύλλα βασιλικού στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε απαλά.

5

Λίγο πριν το σερβίρισμα, προσθέτουμε στο πιάτο μας αλατοπίπερο, φύλλα βασιλικού και το τυρί Burrata.

6

Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!

Μακαρονάδα La Molisana Farfalle Integrali με βότκα και λιαστές ντομάτες από Sacla
(Visited 58 times, 1 visits today)