Η συνταγή που χρειάζεσαι για την Σαρακοστή: Μύδια με Sacla πέστο λιαστής ντομάτας! Τι περιμένεις; 😉 Προχώρα πιο κάτω για να δεις τη συνταγή!

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνουμε το κρασί, προσθέτουμε τις νιφάδες τσίλι και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μύδια. Καλύπτουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα κελύφη. Απορρίπτουμε όσα παραμένουν κλειστά.
Ανακατεύουμε το SACLA πέστο λιαστής ντομάτας και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Τέλος, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνουμε το κρασί, προσθέτουμε τις νιφάδες τσίλι και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μύδια. Καλύπτουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα κελύφη. Απορρίπτουμε όσα παραμένουν κλειστά.
Ανακατεύουμε το SACLA πέστο λιαστής ντομάτας και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Τέλος, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και σερβίρουμε.