CategoryDifficultyBeginner

Η συνταγή που χρειάζεσαι για την Σαρακοστή: Μύδια με Sacla πέστο λιαστής ντομάτας! Τι περιμένεις; 😉 Προχώρα πιο κάτω για να δεις τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 κ.γ. Monini εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
 Νιφάδες τσίλι
 500 γρ. μύδια
 2 κ.σ. SACLA πέστο λιαστής ντομάτας
 Ψωμί για σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

2

Ρίχνουμε το κρασί, προσθέτουμε τις νιφάδες τσίλι και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.

3

Προσθέτουμε τα μύδια. Καλύπτουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα κελύφη. Απορρίπτουμε όσα παραμένουν κλειστά.

4

Ανακατεύουμε το SACLA πέστο λιαστής ντομάτας και το ρίχνουμε στο τηγάνι.

5

Τέλος, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και σερβίρουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 κ.γ. Monini εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
 Νιφάδες τσίλι
 500 γρ. μύδια
 2 κ.σ. SACLA πέστο λιαστής ντομάτας
 Ψωμί για σερβίρισμα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

2

Ρίχνουμε το κρασί, προσθέτουμε τις νιφάδες τσίλι και τα αφήνουμε για 2 λεπτά.

3

Προσθέτουμε τα μύδια. Καλύπτουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα κελύφη. Απορρίπτουμε όσα παραμένουν κλειστά.

4

Ανακατεύουμε το SACLA πέστο λιαστής ντομάτας και το ρίχνουμε στο τηγάνι.

5

Τέλος, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και σερβίρουμε.

Μύδια με SACLA πέστο λιαστής ντομάτας
(Visited 93 times, 1 visits today)