Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει για επιδόρπιο Mille-feuille με αναρόκρεμα, μέλι Τζιβέρτι και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι! Τόσο νόστιμο, που δεν θα ξέρεις σε ποια στρώση να σταματήσεις 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, τους χυμούς και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι, το βούτυρο το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας.
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, προσθέτουμε 1 κ.σ. από το μείγμα για κάθε μπισκότο έτσι ώστε να τα δημιουργήσουμε. Προσέχουμε η κάθε κουταλιά να έχει μερική απόσταση από την άλλη για να μην κολλήσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για περίπου 8 λεπτά .
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε σε ένα μίξερ την κρέμα μέχρι να σφίξει ελάχιστα.
Προσθέτουμε την αναρή, το μέλι, την κανέλα και το ανθόνερο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σφίξει καλά.
Στον πάτο ενός πιάτου τοποθετούμε ένα μπισκότο σουσαμιού. Πάνω στο μπισκότο προσθέτουμε 2 κ.σ. αναρόκρεμα και επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Τέλος γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι και τα φύλλα δυόσμου.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, τους χυμούς και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι, το βούτυρο το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας.
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, προσθέτουμε 1 κ.σ. από το μείγμα για κάθε μπισκότο έτσι ώστε να τα δημιουργήσουμε. Προσέχουμε η κάθε κουταλιά να έχει μερική απόσταση από την άλλη για να μην κολλήσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για περίπου 8 λεπτά .
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε σε ένα μίξερ την κρέμα μέχρι να σφίξει ελάχιστα.
Προσθέτουμε την αναρή, το μέλι, την κανέλα και το ανθόνερο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σφίξει καλά.
Στον πάτο ενός πιάτου τοποθετούμε ένα μπισκότο σουσαμιού. Πάνω στο μπισκότο προσθέτουμε 2 κ.σ. αναρόκρεμα και επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Τέλος γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι και τα φύλλα δυόσμου.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!