New Year's Eve Fact 🎄 Σε αυτό το εντυπωσιακό festive mille-feuille με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο δεν θα μπορέσει να αντισταθεί...ούτε ο Άγιος Βασίλης 😉✨ Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Απλώνουμε την σφολιάτα σε σανίδι κοπής και κόβουμε ομοιόμορφα ορθογώνια κομμάτια.
Απλώνουμε τα κομμάτια σε ταψί με λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 6 λεπτά και χαμηλώνουμε στους 190 βαθμούς για ακόμα 10 λεπτά.
Για την κρέμα χτυπάμε όλα τα υλικά με σύρμα εκτός από την μαρμελάδα μέχρι να έχουμε μια λεία υφή. Αδειάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Για την συναρμολόγηση του γλυκού, βάζουμε το πρώτο κομμάτι σφολιάτας στο πιάτο και γεμίζουμε την επιφάνεια με κρέμα. Πάνω από την κρέμα προσθέτουμε 1 1/2 κ.σ. μαρμελάδα και από πάνω το δεύτερο κομμάτι σφολιάτα.
Συνεχίζουμε την διαδικασία μέχρι να έχουμε 3 πανέμορφες στρώσεις.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και γαρνίρουμε με εποχιακά φρούτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Απλώνουμε την σφολιάτα σε σανίδι κοπής και κόβουμε ομοιόμορφα ορθογώνια κομμάτια.
Απλώνουμε τα κομμάτια σε ταψί με λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 6 λεπτά και χαμηλώνουμε στους 190 βαθμούς για ακόμα 10 λεπτά.
Για την κρέμα χτυπάμε όλα τα υλικά με σύρμα εκτός από την μαρμελάδα μέχρι να έχουμε μια λεία υφή. Αδειάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Για την συναρμολόγηση του γλυκού, βάζουμε το πρώτο κομμάτι σφολιάτας στο πιάτο και γεμίζουμε την επιφάνεια με κρέμα. Πάνω από την κρέμα προσθέτουμε 1 1/2 κ.σ. μαρμελάδα και από πάνω το δεύτερο κομμάτι σφολιάτα.
Συνεχίζουμε την διαδικασία μέχρι να έχουμε 3 πανέμορφες στρώσεις.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και γαρνίρουμε με εποχιακά φρούτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!