Αυτά τα Pancakes με μπανάνα, Familia Coconut Quinoa Granola και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου είναι κυριολεκτικά ένας...καταρράκτης απόλαυσης 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Λιώνουμε την μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τα αυγά.
Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι, την γκρανόλα και το baking powder και ανακατεύουμε καλά.
Σε ενα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και το αφήνουμε στη άκρη.
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, σε μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, τα pancakes (2 κ.σ. περίπου για κάθε pancake) μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να φουσκώσουν και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνοντας το γιαούρτι πάνω από τα pancakes μας.
Γαρνίρουμε με μπανάνα, γκρανόλα και μέλι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Λιώνουμε την μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τα αυγά.
Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι, την γκρανόλα και το baking powder και ανακατεύουμε καλά.
Σε ενα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και το αφήνουμε στη άκρη.
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, σε μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, τα pancakes (2 κ.σ. περίπου για κάθε pancake) μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να φουσκώσουν και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνοντας το γιαούρτι πάνω από τα pancakes μας.
Γαρνίρουμε με μπανάνα, γκρανόλα και μέλι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!