Αυτά τα Pancakes με μπανάνα, Familia Coconut Quinoa Granola και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου είναι κυριολεκτικά ένας...καταρράκτης απόλαυσης 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time8 minsTotal Time13 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 φλ. Familia coconut quinoa granola
 1 κ.σ. γιαούρτι
 1 κ.γ. μέλι
 2 αυγά
 1 κ.γ. baking powder
 Vanilla extract
 1 μπανάνα
 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Λιώνουμε την μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τα αυγά.

2

Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι, την γκρανόλα και το baking powder και ανακατεύουμε καλά.

3

Σε ενα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και το αφήνουμε στη άκρη.

4

Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, σε μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, τα pancakes (2 κ.σ. περίπου για κάθε pancake) μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να φουσκώσουν και από τις δύο πλευρές.

5

Ρίχνοντας το γιαούρτι πάνω από τα pancakes μας.

6

Γαρνίρουμε με μπανάνα, γκρανόλα και μέλι.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 φλ. Familia coconut quinoa granola
 1 κ.σ. γιαούρτι
 1 κ.γ. μέλι
 2 αυγά
 1 κ.γ. baking powder
 Vanilla extract
 1 μπανάνα
 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Λιώνουμε την μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τα αυγά.

2

Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι, την γκρανόλα και το baking powder και ανακατεύουμε καλά.

3

Σε ενα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και το αφήνουμε στη άκρη.

4

Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, σε μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, τα pancakes (2 κ.σ. περίπου για κάθε pancake) μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να φουσκώσουν και από τις δύο πλευρές.

5

Ρίχνοντας το γιαούρτι πάνω από τα pancakes μας.

6

Γαρνίρουμε με μπανάνα, γκρανόλα και μέλι.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Pancakes με μπανάνα, Familia Coconut Quinoa Granola και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 45 times, 1 visits today)