CategoryDifficultyBeginner

Παγκόσμια Ημέρα Πίτσας 🍕🍕 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει μια ξεχωριστή συνταγή πίτσας με τυρί μπουράτα, πιστάτσιο και TABASCO® Sriracha Sauce συνδυάζοντας μοναδικά υλικά για εσένα που αγαπάς την pizza αλλά και τις προκλήσεις 😉 Ανυπομονείς να την φτιάξεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time15 minsTotal Time35 mins
ΥΛΙΚΑ
 TABASCO® Sriracha Sauce
 1 φύλλο ζύμης πίτσας
 1 τυρί μπουράτα
 100 γρ. τυρί ρικότα
 15 χαλεπιανά
 4 φέτες μορταδέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ανοίγουμε το φύλλο μας και απλώνουμε στην βάση του το τυρί ρικότα.

2

Πάνω στην βάση μας προσθέτουμε TABASCO® Sriracha Sauce (όσο θέλουμε) και τα χαλεπιανά.

3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.

4

Στην συνέχεια προσθέτουμε την μορταδέλα και το τυρί μπουράτα στο κέντρο.

5

Γαρνίρουμε με ακόμη λίγη TABASCO® Sriracha Sauce και τα υπόλοιπα χαλεπιανά.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 TABASCO® Sriracha Sauce
 1 φύλλο ζύμης πίτσας
 1 τυρί μπουράτα
 100 γρ. τυρί ρικότα
 15 χαλεπιανά
 4 φέτες μορταδέλα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ανοίγουμε το φύλλο μας και απλώνουμε στην βάση του το τυρί ρικότα.

2

Πάνω στην βάση μας προσθέτουμε TABASCO® Sriracha Sauce (όσο θέλουμε) και τα χαλεπιανά.

3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.

4

Στην συνέχεια προσθέτουμε την μορταδέλα και το τυρί μπουράτα στο κέντρο.

5

Γαρνίρουμε με ακόμη λίγη TABASCO® Sriracha Sauce και τα υπόλοιπα χαλεπιανά.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Pizza με τυρί μπουράτα, πιστάτσιο και TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 13 times, 1 visits today)