Ένα πλούσιο πρωινό είναι φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! ☀️ Φτιάξε porridge με φρούτα και μέλι Τζιβέρτι όπως ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και ετοιμάσου να αγγίξεις top επίπεδα ενέργειας αλλά και απόλαυσης! 🍌😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μέτρια κατσαρόλα προσθέτουμε τη βρώμη, τα flaxseeds, τα μυρωδικά, το μέλι, το γάλα και το νερό.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε δυνατή φωτιά.
Μόλις έρθει σε βρασμό χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράζει για 7-8 λεπτά ανακατεύοντας σταδιακά.
Μόλις το μείγμα τις βρώμης γίνει παχύρευστο προσθέτουμε την βανίλια, το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε στην επιφάνεια μπανάνα κομμένη σε φέτες, blueberries, τα αμύγδαλα και ακόμα λίγο μέλι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μέτρια κατσαρόλα προσθέτουμε τη βρώμη, τα flaxseeds, τα μυρωδικά, το μέλι, το γάλα και το νερό.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε δυνατή φωτιά.
Μόλις έρθει σε βρασμό χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράζει για 7-8 λεπτά ανακατεύοντας σταδιακά.
Μόλις το μείγμα τις βρώμης γίνει παχύρευστο προσθέτουμε την βανίλια, το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε στην επιφάνεια μπανάνα κομμένη σε φέτες, blueberries, τα αμύγδαλα και ακόμα λίγο μέλι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!