Επιδόρπια

Χριστουγεννιάτικο μπισκότο με gingerbread spice, μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και καραμέλα από φοινίκια από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΨάχνεις ιδέες για απολαυστικές γιορτινές συνταγές; ✨ Αυτό το Χριστουγεννιάτικο μπισκότο με gingerbread spice, μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και καραμέλα θα κάνει το σπίτι σου να μυρίσει Χριστούγεννα 🎄 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Christmas Brownie Pine Cones με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου και την Μαρία ΠαπακώσταΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και η Μαρία Παπακώστα, δημιουργούν παρέα τα διάσημα Christmas Brownie Pine Cones με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι 😉 Μια εορταστική συνταγή που δεν πρέπει να χάσεις! 🎄✨ Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χριστουγεννιάτικο γλυκό με αβοκάντο και Rude Health Chocolate Crunch Granola από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουChristmas Dessert Idea 🎄 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει μια υγιεινή Χριστουγεννιάτικη συνταγή για επιδόρπιο με αβοκάντο και Rude Health Chocolate Crunch Granola που είναι τόσο λαχταριστό όσο...φαίνεται 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή! ✨
Χριστουγεννιάτικος Μπακλαβάς με Sacla Nduja Pesto, τυρί brie, αχλάδι και St.Dalfour Βασιλικό Σύκο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑυτά τα Χριστούγεννα, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει να φτιάξεις το πιο λαχταριστό σνακ-γλυκό 😉 Χριστουγεννιάτικο μπακλαβά με Sacla Nduja Pesto, τυρί brie, αχλάδι και St.Dalfour Βασιλικό Σύκο! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Paris-Brest με μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα από τους σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου και Γιώργο ΕρωτοκρίτουΟι σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και Γιώργος Ερωτοκρίτου ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα και μοναδικό σκοπό! Να φτιάξουν ένα άκρως εντυπωσιακό επιδόρπιο που έρχεται κατευθείαν από την Γαλλία και υπόσχεται να μαγέψει τους λάτρεις του γλυκού και...όχι μόνο! 😉 Αυτό δεν είναι άλλο από το Paris-Brest, φτιαγμένο με μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα 🍎🍯 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Yogurt Bark με φυστικοβούτυρο και Rude Health Low Sugar Granola από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει Yogurt Bark με φυστικοβούτυρο και Rude Health Low Sugar Granola για καλοκαιρινό σνακ! Μια συνταγή που θα κλέψει μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σου! 😉 Δες πιο κάτω πως να την φτιάξεις!
Τρίγωνα με κρέμα και μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει τρίγωνα με κρέμα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη! 🤤 Η γλυκιά πινελιά στο μενού της εβδομάδας σου 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Φλαούνες με αναρή, μαρμελάδα St.Dalfour Βασιλικό Σύκο και παστά σύκα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΦέτος το Πάσχα, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει τις πιο λαχταριστές και μυρωδάτες φλαούνες με αναρή, μαρμελάδα St.Dalfour Βασιλικό Σύκο και σύκα 😉 Μια συνταγή που συνδυάζει την παράδοση με νέες μοναδικές γεύσεις!
Γεμιστό French Toast με μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα και παγωτό βανίλια από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου δημιουργεί ένα εναλλακτικό γεμιστό French Toast με τσουρέκι, μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα και παγωτό βανίλια 😉 Μια συνταγή που σίγουρα θα θες να φτιάχνεις ξανά και ξανά!
Black Forest Birthday Cake με Rude Health Low Sugar Granola και Rude Health Almond Drink Organic από τους σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου και Γιάννη ΓιαγκουλήΤο Food Stories κλείνει 2 χρόνια και οι σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και Γιάννης Γιαγκουλής τα γιορτάζουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο 🎂🥳 Eνώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και φτιάχνουν παρέα ένα λαχταριστό Black Forest Birthday Cake με τα νέα προϊόντα Rude Health Low Sugar Granola και Rude Health Almond Drink Organic 🤤 Αν έχεις κι εσύ σύντομα γενέθλια, μην χάσεις την ευκαιρία! Δες την συνταγή πιο κάτω 😉
Swiss Roll με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ νέος χρόνος σε βρίσκει με δημιουργική διάθεση; 🍒 Μπες στην κουζίνα σου και φτιάξε Swiss Roll με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο όπως ο σεφΘεόδωρος Ελευθερίου και ετοιμάσου να αγγίξεις ανώτερα επίπεδα απόλαυσης 🥄😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουVegan + January = Veganuary 🌱 και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει την πιο λαχταριστή ιδέα για vegan σνακ! Φτιάχνει πεντανόστιμες ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες και σε προκαλεί...να τις δοκιμάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan μελομακάρονα με Familia Coconut Quinoa Granola, χουρμάδες και αμύγδαλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΗ ευχή σου για τα φετινά Χριστούγεννα είναι να μπορείς να απολαύσεις όσα μελομακάρονα θες, χωρίς να μετράς ζαβολιές; 🎄 Φτιάξε VEGAN πεντανόστιμα μελομακάρονα με χουρμάδες, αμύγδαλα και Familia Coconut Quinoa Granola όπως ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής 😉
Galette με φρούτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΘες να φτιάξεις ένα διαφορετικό dessert; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει Γαλλική Galette με φρούτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι 🍒 Μια δοκιμή αρκεί για να θες να τη φτιάχνεις ξανά και ξανά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πανακότα με γάλα καρύδας, μέλι και Familia Coconut Quinoa Granola από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΣκέφτεσαι τι να κεράσεις τους καλεσμένους σου; ✨ Φτιάξε πανακότα σε ατομικά μπολ με γάλα καρύδας, μέλι και Familia Coconut Quinoa Granola και ετοιμάσου για τα πιο συναρπαστικά comments! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Νηστίσιμες μπάρες βρώμης με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΘες η διατροφή σου να μην χάσει το ενδιαφέρον της την περίοδο της νηστείας; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει νηστίσιμες μπάρες βρώμης με Familia Pure Granola και χουρμάδες 🥄 Απλά θα τις λατρέψεις! 😉
Δούκισσα με χαλβά και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΥπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα ενός γλυκού με σοκολάτα; 😉 Επειδή πολύ απλά η απάντηση είναι όχι, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει ετοιμάσει για σένα μια νηστίσιμη παραλλαγή της αγαπημένης σοκολατένιας δούκισσας με χαλβά και μέλι Τζιβέρτι! 🍫 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πορτοκαλόπιτα με μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΤα απογεύματα είναι για...dessert! 🍊😉 Γι' αυτό και η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης ετοιμάζει την πιο νόστιμη πορτοκαλόπιτα με μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι! Μια συνταγή που θα κάνει εσένα αλλά και τους αγαπημένους σου να ανυπομονούν για την ώρα του γλυκού! 🥄 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα St.Dalfour Βερίκοκο από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΗ σεφ Αθηνά Λοϊζίδης φτιάχνει την παραδοσιακή συνταγή Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα St.Dalfour Βερίκοκο χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη και μας...εντυπωσιάζει! Ανυπομονείς να τη φτιάξεις κι εσύ; 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Springrolls με λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΛατρεύεις τα επιτραπέζια με την παρέα; Αυτός ο πύργος Jenga με spring rolls από λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι θα σε κάνει να δεις το παιχνίδι...αλλιώς 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Xαλβάς με πικρή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι και Τζίντζερ από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΧαλβάς και Καθαρά Δευτέρα πάνε...μαζί! 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής λοιπόν φτιάχνει ένα διαφορετικό χαλβά με πικρή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι & Τζίντζερ, που σίγουρα θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Valentine’s Cheesecake με Familia Berry Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουValentine's Day χωρίς γλυκό γίνεται; Δεν γίνεται! 😉 Εμπνεύσου από τη συνταγή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και φτιάξε Valentine's Cheesecake με Familia Berry Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα για να απολαύσεις γλυκιές μπουκιές με το άλλο σου μισό 🍓 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΔεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους; 🍪 Κι όμως...το μυστικό τους βρίσκεται στο εσωτερικό! 😉 Αυτά τα μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης θα γίνουν το επόμενο addiction σου! Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!
Ενεργειακές μπουκιές με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη (Guest: Κρίστυ Αγαπίου)Ξεκινάμε την νέα χρονιά με θετική αλλά και θρεπτική...ενέργεια! 😉 Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης φτιάχνει μαζί με τη Κλινική Διαιτολόγο Κρίστυ Αγαπίου υγιεινά energy balls με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΧριστούγεννα σημαίνει...δημιουργία 🎄 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής δημιουργεί τα πιο γλυκά χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο χωρίς γλουτένη και συντηρητικά! Τι άλλο να ζητήσεις; 😉 Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!
Λευκή μους με μελομακάρονα, St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΔεν μπορείς να αντισταθείς στα μελομακάρονα; Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει ένα διαφορετικό τρόπο για να τα απολαύσεις φτιάχνοντας λευκή μους με μελομακάρονα, μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι 🎄 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Χριστουγεννιάτικη Pavlova με σάλτσα από μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα από τον σεφ Βαγγέλη ΜωραϊτηChristmas Mood ON 🎄 Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και στολίζει το πιο γλυκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με σάλτσα από μαρμελάδα St. Dalfour Φράουλα 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!
Κέικ με αμύγδαλα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι και Τζίντζερ από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΕίσαι αυτό που λέμε... "του γλυκού"; 😉 Φτιάξε αυτό το κέικ με αμύγδαλα και μαρμελάδα St.Dalfour Πορτοκάλι και Τζίντζερ χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη και απόλαυσε το χωρίς τύψεις! 🍊 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ρυζόγαλο με Riso Gallo, Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλλής μπαίνει ξανά στην κουζίνα του Food Stories και κάνει την ανατροπή 😉 Σου δείχνει πως να φτιάξεις ρυζόγαλο με ρύζι Riso Gallo, Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα 🍎 Μετά από αυτή τη συνταγή θα ξεχάσεις ότι προηγούμενο έχεις δοκιμάσει! 🥄 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!
Mille Feuille με αναρόκρεμα, μέλι Τζιβέρτι και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει για επιδόρπιο Mille-feuille με αναρόκρεμα, μέλι Τζιβέρτι και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι! Τόσο νόστιμο, που δεν θα ξέρεις σε ποια στρώση να σταματήσεις 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!
Frozen yogurt bark με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι & Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΨάχνεις ακόμη να βρεις το γευστικό highlight του καλοκαιριού σου; Μόλις το βρήκες! Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και φτιάξε στα γρήγορα δροσιστικό Frozen yogurt bark με φράουλες, μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι & Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι! Δες πιο κάτω τα υλικά!
Παγωτό με μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕξαφανίζεται το παγωτό από το μπολ σου πριν καν το αντιληφθείς; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να το φτιάξεις στο σπίτι με μαρμελάδα St.Dalfour φράουλα χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη! Δες πιο κάτω τα υλικά!
Φρουτοσαλάτα με μέλι ΤζιβέρτιΦρουτοσαλάτα με μέλι Τζιβέρτι! Ο καλύτερος τρόπος για να δροσιστείς αυτό το καλοκαίρι! 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!
Γεμιστό Τσουρέκι με μαρμελάδα St.Dalfour 4 φρούτα και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΠάσχα χωρίς τσουρέκι...δεν γίνεται! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει στην κουζίνα του Food Stories ένα λαχταριστό γεμιστό τσουρέκι με μαρμελάδα St.Dalfour 4 φρούτων και μέλι Τζιβέρτι δίνοντας μια διαφορετική γεύση στις μέρες των γιορτών!