Νηστίσιμα / Χορτοφαγικά

Φαλάφελ με Sacla Vegan πέστο βασιλικού και σως ταχίνι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ νέος χρόνος μας επιφυλάσσει νέα πιάτα, φρέσκιες ιδέες και πάνω απ'όλα νέους στόχους 🤩 Με αφορμή το Veganuary 🌿, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου και η αγαπημένη Έλενα Ολυμπίου μας υπενθυμίζουν την αξία της υγιεινής διατροφής, φτιάχνοντας πεντανόστιμα φαλάφελ με Sacla Vegan πέστο βασιλικού και σως ταχίνι! Είτε είσαι vegan είτε όχι, σίγουρα θα τα λατρέψεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Steak κουνουπίδι με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA, ταχίνι, κάρι και δυόσμο από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήSteak κουνουπίδι με ταχίνι, κάρυ, δυόσμο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA! 🍽 Η πιο ξεχωριστή επιλογή για ορεκτικό με άρωμα Μεσογείου που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο οικογενειακό τραπέζι σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
La Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήLa Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι 🍝 Μια διαφορετική και πανεύκολη συνταγή που θα σε κάνει να θες η περίοδος της νηστείας να κρατήσει...λίγο περισσότερο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Μπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΜπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce! 🌶 Αυτό το πιάτο είναι κυριολεκτικά η πιο hot συνταγή για την περίοδο της νηστείας! 😉 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Γιάννη Γιαγκουλή για να δεις πως να την φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan pancakes με Rude Health Chocolate Crunch Granola & Rude Health Coconut Drink Organic από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει πεντανόστιμα Vegan Black Forest pancakes με τα νέα προϊόντα Rude Health Chocolate Crunch Granola & Rude Health Coconut Drink Organic! Ένας συνδυασμός που πραγματικά θα σε αφήσει...άφωνο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουVegan + January = Veganuary 🌱 και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δίνει την πιο λαχταριστή ιδέα για vegan σνακ! Φτιάχνει πεντανόστιμες ενεργειακές μπάρες με Familia Pure Granola και χουρμάδες και σε προκαλεί...να τις δοκιμάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Vegan μελομακάρονα με Familia Coconut Quinoa Granola, χουρμάδες και αμύγδαλα από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΗ ευχή σου για τα φετινά Χριστούγεννα είναι να μπορείς να απολαύσεις όσα μελομακάρονα θες, χωρίς να μετράς ζαβολιές; 🎄 Φτιάξε VEGAN πεντανόστιμα μελομακάρονα με χουρμάδες, αμύγδαλα και Familia Coconut Quinoa Granola όπως ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής 😉
Δούκισσα με χαλβά και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΥπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα ενός γλυκού με σοκολάτα; 😉 Επειδή πολύ απλά η απάντηση είναι όχι, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει ετοιμάσει για σένα μια νηστίσιμη παραλλαγή της αγαπημένης σοκολατένιας δούκισσας με χαλβά και μέλι Τζιβέρτι! 🍫 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Καλαμάρι με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και πουρέ παντζάρι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΝηστεύεις και ξέμεινες από επιλογές; 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει καλαμάρι με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και πουρέ από παντζάρι που θα φτάσει την απόλαυση στα ύψη! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Αλμυρό κέικ με GAEA ελιές και λιαστές ντομάτες από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟ σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει αλμυρό κέικ με ελιές και λιαστές ντομάτες GAEA! 🍅 Το πιο λαχταριστό και απολαυστικό κέικ για τα απογεύματα της νηστείας 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ενεργειακές μπουκιές με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη (Guest: Κρίστυ Αγαπίου)Ξεκινάμε την νέα χρονιά με θετική αλλά και θρεπτική...ενέργεια! 😉 Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης φτιάχνει μαζί με τη Κλινική Διαιτολόγο Κρίστυ Αγαπίου υγιεινά energy balls με Familia Pure Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Μαύρο Κεράσι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και GAEA άρτυμα εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου αρωματισμένου με λεμόνιΓρήγορο καλοκαιρινό σνακ που μυρίζει κυριολεκτικά...θάλασσα! Αυτά τα καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και άρτυμα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου θα σε ταξιδέψουν κατευθείαν στα νησιά της Μεσογείου! 😉 Θέλεις να μάθεις πως; Δες πιο κάτω!