Σουπιές τσιγαριστές με ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήLunch Idea 💡 Σουπιές τσιγαριστές με ελαιόλαδο GAEA 🍴 Αυτή η συνταγή από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή θα σε ταξιδέψει κατευθείαν στα ελληνικά νησιά 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!Μύδια με TABASCO® Red Pepper Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουSuper νόστιμη νηστίσιμη συνταγή που θα λατρέψεις! Μύδια με λευκό κρασί, μουστάρδα και TABASCO® Sauce 🌶 Δες πιο κάτω τη συνταγή!Μπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΜπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce! 🌶 Αυτό το πιάτο είναι κυριολεκτικά η πιο hot συνταγή για την περίοδο της νηστείας! 😉 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Γιάννη Γιαγκουλή για να δεις πως να την φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!Φιλέτο σολομού με GAEA dressing μουστάρδας και σαλάτα από μάνγκο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟ πρώτος μήνας του χρόνου σε βρίσκει με στόχους για ισορροπημένη διατροφή; 😉 Αυτή η συνταγή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου με φιλέτο σολομού, GAEA dressing μουστάρδας και σαλάτα από μάνγκο θα σε βοηθήσει να τους πετύχεις 🥗🥭 Δες πιο κάτω τη συνταγή!Γαρίδες (king) με σκόρδο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΆρωμα, γεύση, ποιότητα! Αυτό το μεσογειακό πιάτο με γαρίδες king, σκόρδο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA τα έχει...όλα 😉 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να δεις πως να το φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Ψητός σολομός με TABASCO® Sriracha Sauce και μέλι Τζιβέρτι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΤο μενού της ημέρας σου γράφει σολομός; Spice things up με TABASCO® Sriracha Sauce 😉🌶 Δες πιο κάτω τη συνταγή!Φιλέτο μπαρμπούνι με σαλάτα αρωματικών και ελαιόλαδο Ελιοχώρι από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΣκέφτεσαι πως να πετύχεις το πιο νόστιμο φιλέτο μπαρμπούνι; 🍽 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει πως να το φτιάξεις με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και σαλάτα αρωματικών! Κάπως έτσι η γεύση του απλά θα απογειωθεί! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!Αθηναϊκή σαλάτα με ψάρι, πορτοκάλι και D&L Tartare Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΑθηναϊκή σαλάτα με ψάρι, πορτοκάλι και D&L Tartare Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή! 🥗 Ένα είναι το σίγουρο! Αυτή η συνταγή θα πάει το μεσημεριανό σου σε άλλο επίπεδο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!Χταπόδι με TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΟι επιλογές για το Σαρακοστιανό τραπέζι ίσως φαντάζουν λίγο περιορισμένες! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου αποδεικνύει το αντίθετο 😉 Λίγη φαντασία, απλά υλικά και φυσικά η καλύτερη διάθεση είναι όλα όσα θα χρειαστείς για να φτιάξεις το πιο απολαυστικό χταπόδι στην κατσαρόλα με TABASCO® Sriracha Sauce 🌶Καλαμάρι με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και πουρέ παντζάρι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΝηστεύεις και ξέμεινες από επιλογές; 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει καλαμάρι με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και πουρέ από παντζάρι που θα φτάσει την απόλαυση στα ύψη! Δες πιο κάτω τη συνταγή! Καλαμάρι γεμιστό με μαύρο ρύζι Riso Gallo Rustico Venere από την σεφ Αθηνά ΛοϊζίδηςΕίσαι whole wheat fan; Tο ΝΕΟ μαύρο ρύζι ολικής άλεσης Riso Gallo Venere θα γίνει η αδυναμία σου! 😉🍴 Η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης σου δίνει την πιο τέλεια ιδέα για να το δοκιμάσεις, φτιάχνοντας καλαμάρι γεμιστό με μαύρο ρύζι! Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πατατόσουπα με πράσο, γαρίδες και TABASCO® Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΟι κρύες νύχτες συνεχίζονται! Αυτή η πεντανόστιμη πατατόσουπα με πράσο, γαρίδες και TABASCO® Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή θα σε βοηθήσει να... ζεσταθείς! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή! Αρωματισμένο crispy καλαμάρι με D&L Tartare Sauce από τον σεφ Γιάννη ΓιαγκουλήΈχεις χειμωνιάτικες λιγούρες; Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Φτιάξε κι εσύ αυτό το crispy καλαμάρι και συνδύασε το με D&L Tartare Sauce! 🍴 Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε χορτάσει, αλλά επίσης θα σε εντυπωσιάσει 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!Φιλέτο μπακαλιάρου με ντοματίνια, ελιές και ελαιόλαδο Ελιοχώρι από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΕπιμένουμε θρεπτικά και...μεσογειακά 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να φτιάξεις ένα πεντανόστιμο φιλέτο μπακαλιάρου με ντοματίνια, ελιές και ελαιόλαδο Ελιοχώρι και να το απολαύσεις στο έπακρο! Δες πιο κάτω τη συνταγή!Γαρίδες σαγανάκι με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΑγαπάς τις ελληνικές γεύσεις; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει παραδοσιακές γαρίδες σαγανάκι με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA και φέρνει την Ελλάδα στο...πιάτο σου 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή! Λαβράκι με θρυμματισμένη πατάτα και αρωματισμένο ελαιόλαδο GAEA με σκόρδο από τον σεφ Θεόδωρο ΕλευθερίουΜε αυτή τη συνταγή από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου σίγουρα πέτυχες... λαβράκι 😉 Άρπαξε την ευκαιρία και και δες πιο κάτω τα υλικά! Σολομός στο φούρνο με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEAΣολομός στο φούρνο με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA! Ένα πιάτο τόσο νόστιμο, που θα το προσθέτεις στο μενού της εβδομάδας σου ξανά και ξανά! 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις! Μύδια στο φούρνο με τυρί παρμεζάνα και ελαιόλαδο ΕλιοχώριΑυτή η συνταγή με μύδια στο φούρνο, τυρί παρμεζάνα και ελαιόλαδο Ελιοχώρι θα σε πάει βόλτα στη Μεσόγειο! Θα πεις όχι; 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά! Χταπόδι στο φούρνο με σπαράγγια και ελαιόλαδο ΕλιοχώριΑν αγαπάς τα θαλασσινά, τότε αυτή τη συνταγή με χταπόδι, σπαράγγια και ελαιόλαδο Ελιοχώρι, πρέπει να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά! Καλαμάκια σολομού με μπέικον, λάιμ και ελαιόλαδο MoniniΘες να εντυπωσιάσεις την παρέα σου; Με αυτά τα καλαμάκια σολομού με μπέικον, λάιμ και ελαιόλαδο Monini θα ανυπομονούν σίγουρα για το επόμενο ξυλάκι 😉 Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις! Καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και GAEA άρτυμα εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου αρωματισμένου με λεμόνιΓρήγορο καλοκαιρινό σνακ που μυρίζει κυριολεκτικά...θάλασσα! Αυτά τα καλαμάκια με γαρίδες, ρίγανη και άρτυμα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου θα σε ταξιδέψουν κατευθείαν στα νησιά της Μεσογείου! 😉 Θέλεις να μάθεις πως; Δες πιο κάτω! Γαρίδες κοκτέιλ με D&L Tartare SauceΓαρίδες κοκτέιλ με D&L Tartare Sauce! Αυτό το σνακ είναι απλά εθισμός! 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις εύκολα και γρήγορα και να εντυπωσιάσεις την παρέα σου! Γαριδομακαρονάδα με La Molisana Spaghetto QuadratoΓια σένα που είσαι γαριδομακαρονάς, αυτή η συνταγή θα γίνει το φετίχ σου! Spaghetto Quadrato La Molisana, ούζο και βασιλικό. Πραγματική απόλαυση! Δες πιο κάτω ολόκληρη τη συνταγή ! 😉 Χταπόδι με GAEA άρτυμα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου αρωματισμένου με σκόρδοΤο μενού σήμερα μυρίζει…θάλασσα! Χταπόδι με GAEA αρωματισμένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο σκόρδου! Δες πιο κάτω τη συνταγή!Μύδια με SACLA πέστο λιαστής ντομάταςΗ συνταγή που χρειάζεσαι για την Σαρακοστή: Μύδια με Sacla πέστο λιαστής ντομάτας! Τι περιμένεις; 😉 Προχώρα πιο κάτω για να δεις τη συνταγή!
(Visited 3.352 times, 2 visits today)