Ribeye Steak στο τηγάνι με αρωματικά + σάλτσα D&L Diablo Sauce = Συνδυασμός φωτιά! Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να φτιάξεις το πιο λαχταριστό steak με λίγη δόση έντασης! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Αλατοπιπερώνουμε καλά το ribeye steak και από τις δύο πλευρές. Έπειτα το τοποθετούμε στο τηγάνι και ψήνουμε για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, και το βούτυρο στο τηγάνι και με ένα κουτάλι "λούζουμε" το κρέας με το ζωμό που έχει δημιουργηθεί.
Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι και το τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για να ξεκουραστεί. Η μέθοδος αυτή θα βοηθήσει το κρέας να μαλακώσει και να κρατήσει όλη τη γεύση του.
Προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Αλατοπιπερώνουμε καλά το ribeye steak και από τις δύο πλευρές. Έπειτα το τοποθετούμε στο τηγάνι και ψήνουμε για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, και το βούτυρο στο τηγάνι και με ένα κουτάλι "λούζουμε" το κρέας με το ζωμό που έχει δημιουργηθεί.
Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι και το τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για να ξεκουραστεί. Η μέθοδος αυτή θα βοηθήσει το κρέας να μαλακώσει και να κρατήσει όλη τη γεύση του.
Προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!