Ξεκίνησε δυναμικά την μέρα σου φτιάχνοντας ένα σούπερ γευστικό και θρεπτικό Ricotta open sandwich με αβοκάντο και μέλι Τζιβέρτι 🥑🍯😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Αφού ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το ψωμί, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να γίνει τραγανό.
Αφαιρούμε από το τηγάνι και απλώνουμε στην επιφάνεια το τυρί ricotta.
Ραντίζουμε με μέλι και από πάνω προσθέτουμε μισό αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες.
Σε μικρό μπολ προσθέτουμε το καρότο, το αγγουράκι, τα cranberries, το ραπανάκι και το dressing.
Για το dressing χτυπάμε με σύρμα όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Τοποθετούμε στο sandwich μας τη σαλάτα και από πάνω το αβοκάντο.
Τέλος, πασπαλίζουμε με λίγο μαύρο σουσάμι και λίγα φύλλα δυόσμο.
Ingredients
Directions
Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Αφού ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το ψωμί, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να γίνει τραγανό.
Αφαιρούμε από το τηγάνι και απλώνουμε στην επιφάνεια το τυρί ricotta.
Ραντίζουμε με μέλι και από πάνω προσθέτουμε μισό αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες.
Σε μικρό μπολ προσθέτουμε το καρότο, το αγγουράκι, τα cranberries, το ραπανάκι και το dressing.
Για το dressing χτυπάμε με σύρμα όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Τοποθετούμε στο sandwich μας τη σαλάτα και από πάνω το αβοκάντο.
Τέλος, πασπαλίζουμε με λίγο μαύρο σουσάμι και λίγα φύλλα δυόσμο.