ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες! Όπως και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA στην ελληνική σαλάτα σου 😉🥗 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει1 Μερίδα
Προετοιμασία15 λεπτάΨήσιμο10 λεπτάΣυνολικός25 λεπτά
YΛΙΚΑ
 1 στήθος κοτόπουλου
 4 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA
 1 κίτρινη πιπεριά
 1 κόκκινη πιπεριά
 1 κόκκινο κρεμμύδι
 ντοματίνια
 1 αγγουράκι
 1 κ.σ. βούτυρο
 Μαρούλι
 σουσάμι
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε το μαρούλι σε λεπτές φέτες. Έπειτα ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το αγγουράκι και το κόκκινο κρεμμύδι. Τα αφήνουμε στην άκρη.

2

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου.

3

Το αναποδογυρίζουμε και αφού πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το αφαιρούμε από τη φωτιά.

4

Κόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο σε κομμάτια.

5

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τις ελιές, το κοτόπουλο, το ελαιόλαδο και λίγο σουσάμι.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

YΛΙΚΑ
 1 στήθος κοτόπουλου
 4 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA
 1 κίτρινη πιπεριά
 1 κόκκινη πιπεριά
 1 κόκκινο κρεμμύδι
 ντοματίνια
 1 αγγουράκι
 1 κ.σ. βούτυρο
 Μαρούλι
 σουσάμι
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε το μαρούλι σε λεπτές φέτες. Έπειτα ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το αγγουράκι και το κόκκινο κρεμμύδι. Τα αφήνουμε στην άκρη.

2

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου.

3

Το αναποδογυρίζουμε και αφού πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το αφαιρούμε από τη φωτιά.

4

Κόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο σε κομμάτια.

5

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τις ελιές, το κοτόπουλο, το ελαιόλαδο και λίγο σουσάμι.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Σαλάτα με κοτόπουλο, πιπεριές, ελιές και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA
(Visited 23 times, 1 visits today)