Κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες! Όπως και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA στην ελληνική σαλάτα σου 😉🥗 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κόβουμε το μαρούλι σε λεπτές φέτες. Έπειτα ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το αγγουράκι και το κόκκινο κρεμμύδι. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου.
Το αναποδογυρίζουμε και αφού πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το αφαιρούμε από τη φωτιά.
Κόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τις ελιές, το κοτόπουλο, το ελαιόλαδο και λίγο σουσάμι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Κόβουμε το μαρούλι σε λεπτές φέτες. Έπειτα ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το αγγουράκι και το κόκκινο κρεμμύδι. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου.
Το αναποδογυρίζουμε και αφού πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το αφαιρούμε από τη φωτιά.
Κόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τις ελιές, το κοτόπουλο, το ελαιόλαδο και λίγο σουσάμι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!