Για σένα (και μόνο) που αγαπάς την ένταση: Φτιάξε σαλάτα με αβοκάντο και σολομό, πρόσθεσε λίγες σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce και...θα μας θυμηθείς! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά για τη σάλτσα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη.
Βράζουμε τα φασολάκια σε ζεστό αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
*Αυτό το βήμα μπορεί να γίνει από την προηγούμενη μέρα και να διατηρηθούν τα μαγειρεμένα φασολάκια στο ψυγείο, σε ένα μπολ καλυμμένο με μεμβράνη.
Bάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα που είναι ήδη έτοιμη και μερικές ακόμη σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο αβοκάντο, φύλλα μέντας και πασπαλίζουμε με σπόρους κολοκύθας.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε! Καλή απόλαυση!
Ingredients
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά για τη σάλτσα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη.
Βράζουμε τα φασολάκια σε ζεστό αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
*Αυτό το βήμα μπορεί να γίνει από την προηγούμενη μέρα και να διατηρηθούν τα μαγειρεμένα φασολάκια στο ψυγείο, σε ένα μπολ καλυμμένο με μεμβράνη.
Bάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα που είναι ήδη έτοιμη και μερικές ακόμη σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο αβοκάντο, φύλλα μέντας και πασπαλίζουμε με σπόρους κολοκύθας.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε! Καλή απόλαυση!