CategoryDifficultyBeginner

Για σένα (και μόνο) που αγαπάς την ένταση: Φτιάξε σαλάτα με αβοκάντο και σολομό, πρόσθεσε λίγες σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce και...θα μας θυμηθείς! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Yields2 Servings
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
ΥΛΙΚΑ
 7 κομμάτια καπνιστό σολομό
 ½ αβοκάντο, ψιλοκομμένο
 50 γρ. αλεσμένο κάρδαμο
 140 γρ. φασολάκια
Για τη σάλτσα
 4 σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce
 2 κ.σ. GAEA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 1 χούφτα κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
 1 χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 1 σκελίδα σκόρδο
 ½ λεμόνι
 ½ κ.γ. κύμινο αλεσμένο
 ½ κ.γ. πάπρικα
Για το σερβίρισμα
 1 κ.σ. σπόρους κολοκύθας
 Φύλλα μέντας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά για τη σάλτσα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη.

2

Βράζουμε τα φασολάκια σε ζεστό αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
*Αυτό το βήμα μπορεί να γίνει από την προηγούμενη μέρα και να διατηρηθούν τα μαγειρεμένα φασολάκια στο ψυγείο, σε ένα μπολ καλυμμένο με μεμβράνη.

3

Bάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα που είναι ήδη έτοιμη και μερικές ακόμη σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce.

4

Προσθέτουμε ψιλοκομμένο αβοκάντο, φύλλα μέντας και πασπαλίζουμε με σπόρους κολοκύθας.

5

Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε! Καλή απόλαυση!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 7 κομμάτια καπνιστό σολομό
 ½ αβοκάντο, ψιλοκομμένο
 50 γρ. αλεσμένο κάρδαμο
 140 γρ. φασολάκια
Για τη σάλτσα
 4 σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce
 2 κ.σ. GAEA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 1 χούφτα κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
 1 χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 1 σκελίδα σκόρδο
 ½ λεμόνι
 ½ κ.γ. κύμινο αλεσμένο
 ½ κ.γ. πάπρικα
Για το σερβίρισμα
 1 κ.σ. σπόρους κολοκύθας
 Φύλλα μέντας

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά για τη σάλτσα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη.

2

Βράζουμε τα φασολάκια σε ζεστό αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
*Αυτό το βήμα μπορεί να γίνει από την προηγούμενη μέρα και να διατηρηθούν τα μαγειρεμένα φασολάκια στο ψυγείο, σε ένα μπολ καλυμμένο με μεμβράνη.

3

Bάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα που είναι ήδη έτοιμη και μερικές ακόμη σταγόνες TABASCO® Green Pepper Sauce.

4

Προσθέτουμε ψιλοκομμένο αβοκάντο, φύλλα μέντας και πασπαλίζουμε με σπόρους κολοκύθας.

5

Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε! Καλή απόλαυση!

Σαλάτα με σολομό, αβοκάντο και TABASCO® Green Pepper Sauce
(Visited 78 times, 1 visits today)