CategoryDifficultyBeginner

Τι πιο απολαυστικό από αφράτα σφολιατίνια φούρνου με ελιές και Sacla Vegan Tomato Pesto; 🫒🤤 Αυτή η συνταγή σίγουρα θα γίνει μια σταθερή επιλογή στο εβδομαδιαίο σου μενού!
Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields3 Servings
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
ΥΛΙΚΑ
 500 σφολιάτα
 4 Sacla Vegan Tomato Pesto
 10 ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
 5 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
 20 κουτρούβι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε τη σφολιάτα μας σε μικρά ορθογώνια.

2

Σε ένα μπολάκι βάζουμε τις ψιλοκομμένες ελιές, το ψιλοκομμένο κουτρούβι, το Sacla Vegan Tomato Pesto, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.

3

Βάζουμε τη γέμιση στο κέντρο της σφολιάτας μας και ρολάρουμε.

4

Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τα ρολάκια μας. Ψήνουμε 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

5

Αφαιρούμε από τον φούρνο και απολαμβάνουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 500 σφολιάτα
 4 Sacla Vegan Tomato Pesto
 10 ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
 5 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
 20 κουτρούβι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε τη σφολιάτα μας σε μικρά ορθογώνια.

2

Σε ένα μπολάκι βάζουμε τις ψιλοκομμένες ελιές, το ψιλοκομμένο κουτρούβι, το Sacla Vegan Tomato Pesto, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.

3

Βάζουμε τη γέμιση στο κέντρο της σφολιάτας μας και ρολάρουμε.

4

Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τα ρολάκια μας. Ψήνουμε 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

5

Αφαιρούμε από τον φούρνο και απολαμβάνουμε.

Σφολιατίνια στο φούρνο με ελιές και Sacla Vegan Tomato Pesto από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 16 times, 1 visits today)