Ψάχνεις για την μακαρονάδα που θα κάνει τον ουρανίσκο σου να παραμιλάει; Η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης ξέρει ακριβώς πως να το πετύχει με La Molisana Spaghetto Quadrato. Δες πιο κάτω τη συνταγή και θα ξετρελαθείς!😉
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το αλατισμένο νερό. Όταν κοχλάσει, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου συσκευασίας.
Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας. Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά της και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός.
Αφού σουρώσουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τη σάλτσα ενώ η κατσαρόλα είναι στη φωτιά, και ανακατεύουμε.
Tα σερβίρουμε πολύ ζεστά. Αν δεν νηστεύουμε, μπορούμε να τα σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.
Ingredients
Directions
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το αλατισμένο νερό. Όταν κοχλάσει, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου συσκευασίας.
Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας. Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά της και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός.
Αφού σουρώσουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τη σάλτσα ενώ η κατσαρόλα είναι στη φωτιά, και ανακατεύουμε.
Tα σερβίρουμε πολύ ζεστά. Αν δεν νηστεύουμε, μπορούμε να τα σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.