Λατρεύεις τα επιτραπέζια με την παρέα; Αυτός ο πύργος Jenga με spring rolls από λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι θα σε κάνει να δεις το παιχνίδι...αλλιώς 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Τρίβουμε τη σοκολάτα σε ενα μπολ.
Απλώνουμε ένα προς ένα τα φύλλα του spring roll και με πινέλο απλώνουμε βούτυρο σε όλη την επιφάνεια.
Προσθέτουμε 2 κ.σ. τριμμένη σοκολάτα και 1 κ.γ. μαρμελάδα σε κάθε φύλλο και διπλώνουμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 180 βαθμούς Κελσίου και τηγανίζουμε τα spring rolls μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Αφαιρούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Σερβίρουμε τα spring roll σαν πυραμίδα στο πιάτο μας.
Ρίχνουμε διάσπαρτα μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και ρόδι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Τρίβουμε τη σοκολάτα σε ενα μπολ.
Απλώνουμε ένα προς ένα τα φύλλα του spring roll και με πινέλο απλώνουμε βούτυρο σε όλη την επιφάνεια.
Προσθέτουμε 2 κ.σ. τριμμένη σοκολάτα και 1 κ.γ. μαρμελάδα σε κάθε φύλλο και διπλώνουμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 180 βαθμούς Κελσίου και τηγανίζουμε τα spring rolls μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Αφαιρούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Σερβίρουμε τα spring roll σαν πυραμίδα στο πιάτο μας.
Ρίχνουμε διάσπαρτα μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και ρόδι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!