Ετοιμάζεις dinner για...απαιτητικούς steak lovers; Με GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο θα το φτάσεις σε άλλο επίπεδο 😉🤤 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά για να κάψει.
Βάζουμε τη μπιζόλα σε ένα ξύλο κοπής, προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της.
Τη βάζουμε στο τηγάνι για να πάρει χρώμα για 3-4 λεπτά.
Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο και το βούτυρο.
Παίρνουμε ένα κουτάλι και απλώνουμε στη μπριζόλα το ζωμό από το βούτυρο και τα μυρωδικά, για 3-4 λεπτά.
Βάζουμε τη μπριζόλα με τα μυρωδικά και το βούτυρο σε ένα πιάτο και κόβουμε την μπριζόλα σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά για να κάψει.
Βάζουμε τη μπιζόλα σε ένα ξύλο κοπής, προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της.
Τη βάζουμε στο τηγάνι για να πάρει χρώμα για 3-4 λεπτά.
Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο και το βούτυρο.
Παίρνουμε ένα κουτάλι και απλώνουμε στη μπριζόλα το ζωμό από το βούτυρο και τα μυρωδικά, για 3-4 λεπτά.
Βάζουμε τη μπριζόλα με τα μυρωδικά και το βούτυρο σε ένα πιάτο και κόβουμε την μπριζόλα σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!