Αυτή η superfood σαλάτα με quinoa, παντζάρι, πορτοκάλι, ρόκα και GAEA dressing μουστάρδας είναι τόσο σούπερ που θα σε ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά από την πρώτη κιόλας μπουκιά! 😉🥗🦸♂️ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βάζουμε σε μικρό κατσαρολάκι το κινόα μαζί με το θυμάρι και προσθέτουμε μπόλικο νερό.
Βάζουμε σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 3 πρέζες αλάτι και ψήνουμε 8-9 λεπτά.
Σουρώνουμε το κινόα και σταματάμε το ψήσιμο με κρύο νερό.
Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τη ρόκα, το κινόα, τα κράνμπερις, τα καρύδια, τα παντζάρια ,το dressing μουστάρδας και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα, κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε το μείγμα τις ρόκας στο πιάτο, βάζουμε ομοιόμορφα τις φέτες από το αβοκάντο από πάνω και την θρυμματισμένη φέτα.
Κόβουμε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στη σαλάτα.
Προσθέτουμε λίγο ακόμα dressing.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε σε μικρό κατσαρολάκι το κινόα μαζί με το θυμάρι και προσθέτουμε μπόλικο νερό.
Βάζουμε σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 3 πρέζες αλάτι και ψήνουμε 8-9 λεπτά.
Σουρώνουμε το κινόα και σταματάμε το ψήσιμο με κρύο νερό.
Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τη ρόκα, το κινόα, τα κράνμπερις, τα καρύδια, τα παντζάρια ,το dressing μουστάρδας και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα, κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε το μείγμα τις ρόκας στο πιάτο, βάζουμε ομοιόμορφα τις φέτες από το αβοκάντο από πάνω και την θρυμματισμένη φέτα.
Κόβουμε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στη σαλάτα.
Προσθέτουμε λίγο ακόμα dressing.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!