Το ΑΠΟΛΥΤΟ burger πρωταγωνιστεί στην κουζίνα του Food Stories μαζί με τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου! Συνοδευμένο με σάλτσες D&L, Tabasco και Hengstenberg τουρσί μπορεί να εθίσει ακόμη και τους γευστικά άπιστους! Και σε αυτό είμαστε… ΑΠΟΛΥΤΟΙ! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!
Πλάθουμε το κιμά μας προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι για την γεύση.
Βάζουμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε το burger μας και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα (2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά)
Βάζουμε το τυρί cheddar πάνω στα burgers μας για να λιώσει και έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά.
Κόβουμε το brioche στη μέση και το σωτάρουμε με λίγο βούτυρο.
Για να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες και τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ελαιόλαδο για 20-25 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά.
Κάνουμε spread τη σάλτσα που μας αρέσει στο κάτω μέρος του ψωμιού και βάζουμε το burger και τα καραμελωμένα κρεμμύδια από πάνω.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε! Καλή απόλαυση!
Ingredients
Directions
Πλάθουμε το κιμά μας προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι για την γεύση.
Βάζουμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε το burger μας και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα (2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά)
Βάζουμε το τυρί cheddar πάνω στα burgers μας για να λιώσει και έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά.
Κόβουμε το brioche στη μέση και το σωτάρουμε με λίγο βούτυρο.
Για να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες και τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ελαιόλαδο για 20-25 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά.
Κάνουμε spread τη σάλτσα που μας αρέσει στο κάτω μέρος του ψωμιού και βάζουμε το burger και τα καραμελωμένα κρεμμύδια από πάνω.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε! Καλή απόλαυση!