Για τα spicy gatherings με την παρέα, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει μια συνταγή που ταιριάζει...γάντι! 😉 Tuna rolls με το αγαπημένο σας TABASCO® Sauce 🌶🔥

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τον τόνο, τη μαγιονέζα, το σέλινο, τον μαϊντανό, το tabasco sauce, το κρεμμύδι, και το μήλο.
Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε βούτυρο.
Χαράζουμε τα φραντζολάκια στη μέση και τα τοποθετούμε στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Ψήνουμε τα φραντζολάκια μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Γεμίζουμε τα φραντζολάκια μας με το μείγμα του τόνου, γαρνίρουμε με λεπτές φέτες ραπανάκι και πράσινο μήλο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τον τόνο, τη μαγιονέζα, το σέλινο, τον μαϊντανό, το tabasco sauce, το κρεμμύδι, και το μήλο.
Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε βούτυρο.
Χαράζουμε τα φραντζολάκια στη μέση και τα τοποθετούμε στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Ψήνουμε τα φραντζολάκια μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Γεμίζουμε τα φραντζολάκια μας με το μείγμα του τόνου, γαρνίρουμε με λεπτές φέτες ραπανάκι και πράσινο μήλο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!