CategoryDifficultyBeginner

Για τα spicy gatherings με την παρέα, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει μια συνταγή που ταιριάζει...γάντι! 😉 Tuna rolls με το αγαπημένο σας TABASCO® Sauce 🌶🔥

Yields2 Servings
Prep Time8 minsCook Time10 minsTotal Time18 mins
ΥΛΙΚΑ
 2 φραντζολάκια για hot dog
 300 γρ. τόνο σε κονσέρβα
 3 κ.σ. μαγιονέζα
 ½ κοτσανάκι σέλινο
 20 φύλλα μαϊντανό
 1 κ.σ. Tabasco Pepper Sauce
 ½ ραπανάκι
 1 κλοναράκι φρέσκο κρεμμύδι
 ½ πράσινο μήλο κομμένο σε κυβάκια
 1 κ.γ. βούτυρο
 Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τον τόνο, τη μαγιονέζα, το σέλινο, τον μαϊντανό, το tabasco sauce, το κρεμμύδι, και το μήλο.

2

Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε βούτυρο.

3

Χαράζουμε τα φραντζολάκια στη μέση και τα τοποθετούμε στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

4

Ψήνουμε τα φραντζολάκια μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

5

Γεμίζουμε τα φραντζολάκια μας με το μείγμα του τόνου, γαρνίρουμε με λεπτές φέτες ραπανάκι και πράσινο μήλο.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 φραντζολάκια για hot dog
 300 γρ. τόνο σε κονσέρβα
 3 κ.σ. μαγιονέζα
 ½ κοτσανάκι σέλινο
 20 φύλλα μαϊντανό
 1 κ.σ. Tabasco Pepper Sauce
 ½ ραπανάκι
 1 κλοναράκι φρέσκο κρεμμύδι
 ½ πράσινο μήλο κομμένο σε κυβάκια
 1 κ.γ. βούτυρο
 Αλάτι, πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τον τόνο, τη μαγιονέζα, το σέλινο, τον μαϊντανό, το tabasco sauce, το κρεμμύδι, και το μήλο.

2

Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε βούτυρο.

3

Χαράζουμε τα φραντζολάκια στη μέση και τα τοποθετούμε στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

4

Ψήνουμε τα φραντζολάκια μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

5

Γεμίζουμε τα φραντζολάκια μας με το μείγμα του τόνου, γαρνίρουμε με λεπτές φέτες ραπανάκι και πράσινο μήλο.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Tuna roll με Tabasco® Sauce από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 1 times, 1 visits today)