Valentine's Day χωρίς γλυκό γίνεται; Δεν γίνεται! 😉 Εμπνεύσου από τη συνταγή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και φτιάξε Valentine's Cheesecake με Familia Berry Granola και μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα για να απολαύσεις γλυκιές μπουκιές με το άλλο σου μισό 🍓 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Θρυμματίζουμε την γκρανόλα στο μίξερ.
Ανακατεύουμε την γκρανόλα με το βούτυρο και απλώνουμε σε μέτριο στρογγυλό ταψί.
Με το πίσω μέρος του κουταλιού, πιέζουμε το μείγμα μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη επιφάνεια.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη μαρμελάδα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από την γκρανόλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα η επιφάνεια .
Αφήνουμε το Cheesecake να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τη μαρμελάδα φράουλας και ρίχνουμε λίγα κομμάτια γκρανόλας από πάνω.
Σερβίρουμε με φρέσκιες φράουλες.
Ingredients
Directions
Θρυμματίζουμε την γκρανόλα στο μίξερ.
Ανακατεύουμε την γκρανόλα με το βούτυρο και απλώνουμε σε μέτριο στρογγυλό ταψί.
Με το πίσω μέρος του κουταλιού, πιέζουμε το μείγμα μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη επιφάνεια.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη μαρμελάδα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από την γκρανόλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα η επιφάνεια .
Αφήνουμε το Cheesecake να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τη μαρμελάδα φράουλας και ρίχνουμε λίγα κομμάτια γκρανόλας από πάνω.
Σερβίρουμε με φρέσκιες φράουλες.