Η ευχή σου για τα φετινά Χριστούγεννα είναι να μπορείς να απολαύσεις όσα μελομακάρονα θες, χωρίς να μετράς ζαβολιές; 🎄 Φτιάξε VEGAN πεντανόστιμα μελομακάρονα με χουρμάδες, αμύγδαλα και Familia Coconut Quinoa Granola όπως ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής 😉

Μουλιάζουμε πρώτα τους χουρμάδες στο μείγμα μας για 25 λεπτά.
Τους σουρώνουμε και τους μπλενταρουμε καλά μέχρι να γίνουν πάστα.
Μεταφέρουμε τους χουρμάδες σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ μαζί με τους χουρμάδες και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μελομακάρονα, τα πασπαλίζουμε με αμύγδαλο και είναι έτοιμα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Μουλιάζουμε πρώτα τους χουρμάδες στο μείγμα μας για 25 λεπτά.
Τους σουρώνουμε και τους μπλενταρουμε καλά μέχρι να γίνουν πάστα.
Μεταφέρουμε τους χουρμάδες σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ μαζί με τους χουρμάδες και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μελομακάρονα, τα πασπαλίζουμε με αμύγδαλο και είναι έτοιμα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!