Λαχταριστά Vegan μπισκότα + μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο = Απόλαυση που αγγίζει κορυφή! Δες πιο κάτω τα υλικά! 😉

Yields8 Servings
Prep Time15 minsCook Time10 minsTotal Time25 mins
ΥΛΙΚΑ
 ½ φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου
 ¼ φλιτζανιού ζάχαρη καρύδας
 3 κ.σ. γάλα αμυγδάλου
 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
 ¼ κ.γ. εκχύλισμα Stevia
 ¾ κ.γ. μαγειρική σόδα
 ¼ κ.γ. αλάτι
 3 κ.σ. μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσίου.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το γάλα αμυγδάλου, το εκχύλισμα βανίλιας και το εκχύλισμα stevia.

3

Στη συνέχεια, σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε μαζί το αλεύρι βρώμης, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.

4

Σμίγουμε τα ξηρά μαζί με τα υγρά υλικά και διαμορφώνουμε τη ζύμη δίνοντας της σχήμα μεγάλης μπάλας.

5

Έπειτα δημιουργούμε μικρότερες μπάλες ζύμης και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, ενώ τις πιέζουμε προς τα κάτω για να πάρουν σχήμα μπισκότου.

6

Χρησιμοποιούμε ένα κουταλάκι του γλυκού για να προσθέσουμε μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο στην μέση κάθε μείγματος.

7

Τα αφήνουμε στο φούρνο για 10-11 λεπτά. Έπειτα, αφαιρούμε τα μπισκότα σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν!

8

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 ½ φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου
 ¼ φλιτζανιού ζάχαρη καρύδας
 3 κ.σ. γάλα αμυγδάλου
 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
 ¼ κ.γ. εκχύλισμα Stevia
 ¾ κ.γ. μαγειρική σόδα
 ¼ κ.γ. αλάτι
 3 κ.σ. μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσίου.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το γάλα αμυγδάλου, το εκχύλισμα βανίλιας και το εκχύλισμα stevia.

3

Στη συνέχεια, σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε μαζί το αλεύρι βρώμης, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.

4

Σμίγουμε τα ξηρά μαζί με τα υγρά υλικά και διαμορφώνουμε τη ζύμη δίνοντας της σχήμα μεγάλης μπάλας.

5

Έπειτα δημιουργούμε μικρότερες μπάλες ζύμης και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, ενώ τις πιέζουμε προς τα κάτω για να πάρουν σχήμα μπισκότου.

6

Χρησιμοποιούμε ένα κουταλάκι του γλυκού για να προσθέσουμε μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο στην μέση κάθε μείγματος.

7

Τα αφήνουμε στο φούρνο για 10-11 λεπτά. Έπειτα, αφαιρούμε τα μπισκότα σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν!

8

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Vegan Μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο
(Visited 226 times, 1 visits today)