Ο Ιούλιος είναι μήνας αφιερωμένος στο παγωτό και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει Vegan παγωτό με μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα! 🍓Δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉

Yields8 Servings
Prep Time13 minsTotal Time13 mins
ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. φράουλες κατεψυγμένες
 100 γρ. μαρμελάδα St. Dalfour φράουλα
 300 γρ. κρέμα καρύδας
 100 γρ. κάσιους
 ½ κ.γ βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν.

2

Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ και βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.

3

Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες και λίγο ροδόνερο.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. φράουλες κατεψυγμένες
 100 γρ. μαρμελάδα St. Dalfour φράουλα
 300 γρ. κρέμα καρύδας
 100 γρ. κάσιους
 ½ κ.γ βανίλια

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν.

2

Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ και βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.

3

Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες και λίγο ροδόνερο.

Vegan παγωτό με μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 4 times, 1 visits today)